Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Не работи на тв, пробав и на мобилен, претплатата е година дена има рок. Претходно беше ок, сега 3 дена не работи. Кинезот ми испрати друг линк односно друг линк сервер но без успех.
Proveri na wifi od komsiite ako se na drug operator da vidis dali na drugi operatori ke raboti ili ne
Ili pa so vpn

Последно уредено:
Не работи на тв, пробав и на мобилен, претплатата е година дена има рок. Претходно беше ок, сега 3 дена не работи. Кинезот ми испрати друг линк односно друг линк сервер но без успех.
Која е или напиши ја http адресата од серверот, вака никој ништо не може да ти каже без неговата адреса.

Postovanje svima, moze mi neko poslati neku domacu listu za gledanje sporstkih kanala ? Hvala unapred puno

Има некој листа со екс ју и европски канали од Бугарија, Германија, UK, Србија, Хрватска, Црна Гора, Македонија, Русија, Грчка, Италија, Албанија...?

Има некој листа со екс ју и европски канали од Бугарија, Германија, UK, Србија, Хрватска, Црна Гора, Македонија, Русија, Грчка, Италија, Албанија...?
Imas pm.Lp

Ќе пробам фала премногу.

Нешто што најдов случајно барајќи IPTV листи. На линков има линк со безброј тв канали, посебни линкови подредено по регион, по држави и по жанрови
Е сега нема некој голем избор филмски и спортски ама изборот на тв канали е голем

Otvoriti u bilo kojem BROWSER.
Kanali rade i bez prijave. Na desnoj strani spisak kanala.

Ајде уште некој нека прати листа. Фала за сите до сега што сте дарежливи да дадете листа. Листите на @rapca што ми ги прати сега не ми работаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom