Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tim listama je takav horoskop.. uvijek nekoobjavi javno. mnoogo ljudi skenira.. ne mozes tu nista da promijenis,cak i kada saam listu nadjes i gledas nemos bit siguran da nije objavljena jer ju je izskenirao jos neko ili nekoliko njih..Ne lozim se. Al sto vise foruma prodje, to pre umire, zar ne![]()
Ljudi gde ima ona lucifer serija, jer ono što gledam preko stremia i kodija je katastrofa, samo se nerviram... Pa ako može pomoć gde mogu da je nađem, hvala
Ma znam ja da namestim nego ti titlovi nijedan ne odgovaraju, pa me je u slova i svašta nešto iako je sve podešeno kako trebaНаучи се да користиш коди, па неће бити катастрофа.
![]()
Kodi - instalacija, podešavanje
Instalacija i podešavanje KODI-a i video adona - Elementum i Umbrellaodysee.com
Многу пати е кажувано не објавувајте јавно листи ама ретко кој го почитува тоа. Така да и јас малку кренав раце за вакви работи како модератор на темава.@igacjaca, @mile_iptv, постот е copy/paste од sultanovic
Прегледај го приврзокот 378541
Листите се објавени пред 4 месеци, а членот @copa111 не направи ништо револуционерно.
Ако другите форуми кои ја обработуваат оваа проблематика не се грижат што се објавуваат нивните членови кајгана тука нема никакво влијание.
Zato sto isti mac otvaras na dve razlicite ip adrese.Ljudi jedno zanimljivo pitanje. Kako to da na primer server i mac koji mi radi u stbemu na telefonu, ne radi na android box-u. Potpuno ista verzija je aplikacije i na telefonu i na box u, ali na telefonu pušta kanale, dok na box-u neće da pusti kanale već samo iskače ona traka dole od programa? U čemu je caka ovde? Gde sam napravio propust iako je sve namešteno identično?
Hm, da li misliš na ip samih uređaja? Jer je na istom WiFi nakačenoZato sto isti mac otvaras na dve razlicite ip adrese.
Prijatelju dali ti je na boxu softver android kao na telefonu ili možda android Tv.Hm, da li misliš na ip samih uređaja? Jer je na istom WiFi nakačeno
Android je na box-u, nije android tv, ali da i sam sam mislio da je to u pitanjuPrijatelju dali ti je na boxu softver android kao na telefonu ili možda android Tv.
Naletio si na zaštitu.
Provjeri dali ti je isti SN na stb na boxu i mobuAndroid je na box-u, nije android tv, ali da i sam sam mislio da je to u pitanju
Nisam sn ni upisivao, na telefonu radi bez njega, ali sad ću upisati pa da vidim hoće li se šta desitiProvjeri dali ti je isti SN na stb na boxu i mobu
Moraju biti istiNisam sn ni upisivao, na telefonu radi bez njega, ali sad ću upisati pa da vidim hoće li se šta desiti