Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Koliko gledam meni je ok, nisam mnogo zahtevan, sigurno da ima i boljih. Sećam se vremena kada bilo koju listu da ti neko pošalje bilo je super, treba biti skroman.

Ne lozim se. Al sto vise foruma prodje, to pre umire, zar ne :)
tim listama je takav horoskop.. uvijek nekoobjavi javno. mnoogo ljudi skenira.. ne mozes tu nista da promijenis,cak i kada saam listu nadjes i gledas nemos bit siguran da nije objavljena jer ju je izskenirao jos neko ili nekoliko njih.. :)

@igacjaca, @mile_iptv, постот е copy/paste од sultanovic
Прегледај го приврзокот 378541

Листите се објавени пред 4 месеци, а членот @copa111 не направи ништо револуционерно.
Ако другите форуми кои ја обработуваат оваа проблематика не се грижат што се објавуваат нивните членови кајгана тука нема никакво влијание.
Многу пати е кажувано не објавувајте јавно листи ама ретко кој го почитува тоа. Така да и јас малку кренав раце за вакви работи како модератор на темава.

Ljudi jedno zanimljivo pitanje. Kako to da na primer server i mac koji mi radi u stbemu na telefonu, ne radi na android box-u. Potpuno ista verzija je aplikacije i na telefonu i na box u, ali na telefonu pušta kanale, dok na box-u neće da pusti kanale već samo iskače ona traka dole od programa? U čemu je caka ovde? Gde sam napravio propust iako je sve namešteno identično?

Ljudi jedno zanimljivo pitanje. Kako to da na primer server i mac koji mi radi u stbemu na telefonu, ne radi na android box-u. Potpuno ista verzija je aplikacije i na telefonu i na box u, ali na telefonu pušta kanale, dok na box-u neće da pusti kanale već samo iskače ona traka dole od programa? U čemu je caka ovde? Gde sam napravio propust iako je sve namešteno identično?
Zato sto isti mac otvaras na dve razlicite ip adrese.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom