A eto meni je bolja DuplexPlay, a isprobao sam i IBO 7 dana. A dobra je i BayTV, isto se plaća.Po meni puno bolja aplikacija od Duplexa je IBO tv player, ( 6€ ) neograničeno za LG ili Samsung
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A eto meni je bolja DuplexPlay, a isprobao sam i IBO 7 dana. A dobra je i BayTV, isto se plaća.Po meni puno bolja aplikacija od Duplexa je IBO tv player, ( 6€ ) neograničeno za LG ili Samsung
Тој мак генератор што го има не работи добро.Kako skenirati malim riječima, napraviti kombinaciju s malim 00:1a:79:
gdje grijesim lp
kod mene ne radi nijedan mac na sfvip.izbaci poruku nevazeci podaci...ili neka caka ima u sfvip?SF Vip Plejer
Прегледај го приврзокот 321282
Po meni puno bolja aplikacija od Duplexa je IBO tv player, ( 6€ ) neograničeno za LG ili Samsung
Smart IPTVhisense smart tv koje iptv app podrzava osim ssiptv
Koliko znam tu su veoma slabe mogućnosti a za smart iptv nek ti objasni @ljuc.Ja sam na sve moguće načine pokušao za tu app al nisam je pronašaohisense smart tv koje iptv app podrzava osim ssiptv
Slažem se sa tobom ja koristim andoid box gt king pro i kao što kažeš sve živo mi radi na tivimate ali volim da naučim malo više o vida operativnom sistemu i na koji način funkcioniše ta njihova prodavnica za aplikacijeVidim da se ovde mnogi raspituju koju iptv app da koriste na raznoraznim tipovima televizora, pa onda da li podržava m3u ili mac itd.
Ako vaš TV nema android onda obavezno nabavite Android BOX, od 30-50 evra se može naći sasvim solidan, nakači se HDMI Box-a na HDMI bilo kog TV-a i vozi.
Za android os ima najviše dobrih iptv aplikacija-plejera, a ubedljivo najbolji je TiViMate 3 (pozdrav za mog druga Božu), rade m3u liste, radi MAC, radi sve!
a eto dobroA eto meni je bolja DuplexPlay, a isprobao sam i IBO 7 dana. A dobra je i BayTV, isto se plaća.