- Член од
- 1 септември 2020
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 590
za android box li ti e potrebno?dobar den .. dali moze dase uplatii DUPLEX ili nema sansi poveke pozz.. i ubav den na site
za android box li ti e potrebno?dobar den .. dali moze dase uplatii DUPLEX ili nema sansi poveke pozz.. i ubav den na site
da za android box ili ako moze i za pc np....za android box li ti e potrebno?
Ne moze da se uplati Sega e izlozena vo Mikrosoft prodavnicata , ama koga ke probas da ja simnes izleguva ovadobar den .. dali moze dase uplatii DUPLEX ili nema sansi poveke pozz.. i ubav den na site
jas ja imam na pc do vcera mi bese aktovna i denes mi iskluci ama zborot mi bese dali moze daja uplatam da prodolze nekako pozzNe moze da se uplati Sega e izlozena vo Mikrosoft prodavnicata , ama koga ke probas da ja simnes izleguva ova
blagodaram od srce falati pozzz imaj si ubav denjas ja imam na pc do vcera mi bese aktovna i denes mi iskluci ama zborot mi bese dali moze daja uplatam da prodolze nekako pozz
Nemam slusnato nekoj da prodolzil. Eve go linkot probaj
Duplex
Ovo je moje iskustvo sa DuplexPlay. U zadnih 2-3 mjeseca produljio sam pretplatu na nekoliko Samsung Tizen TV-a (barem 4-5), jednom Android boxu i jednom PC-u sa Win 10. Plaćanje je isključivo išlo preko Microsoft Store-a. Dakle, na laptopu sa aktivnim DuplexPlay-om ideš na opciju 'Renew for other device' ubaciš podatke od toga drugog uređaja i platiš preko Microsoft Store. Svako produljenje je išlo na 12 mjeseci Napominjem da nisam uspio obaviti produljenje na jednom LG TV-u.dobar den .. dali moze dase uplatii DUPLEX ili nema sansi poveke pozz.. i ubav den na site
aj na PM isprati mi e mail...da za android box ili ako moze i za pc np....
hvala brate na pomos danas sam uspeo da uplatim duplex ali preko aplikaciju na kompjuter win 10 ali moras imati instalirano duplex na kompjuter da uplatis smetku hvala ti od srcu ziv bio ..../.Ovo je moje iskustvo sa DuplexPlay. U zadnih 2-3 mjeseca produljio sam pretplatu na nekoliko Samsung Tizen TV-a (barem 4-5), jednom Android boxu i jednom PC-u sa Win 10. Plaćanje je isključivo išlo preko Microsoft Store-a. Dakle, na laptopu sa aktivnim DuplexPlay-om ideš na opciju 'Renew for other device' ubaciš podatke od toga drugog uređaja i platiš preko Microsoft Store. Svako produljenje je išlo na 12 mjeseci Napominjem da nisam uspio obaviti produljenje na jednom LG TV-u.
Trenutno imam aktivne pretplate na jednom Samsung Tizen TV-u, jednom Android Boxu i jednom PC-u sa Win 10, sve aktivne do 11/2022.
Pa to sam gore u mom postu rekao:hvala brate na pomos danas sam uspeo da uplatim duplex ali preko aplikaciju na kompjuter win 10 ali moras imati instalirano duplex na kompjuter da uplatis smetku hvala ti od srcu ziv bio ..../.