- Член од
- 11 мај 2021
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 3
Evo slikica.. Sta dux gleda.. Baš uživam u prijateljima.. Super serija
Автоматски споено мислење:
Prebacio malo na art... Bolja slika.
Art moze i ovako, brze otvara radi bez trzanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Evo slikica.. Sta dux gleda.. Baš uživam u prijateljima.. Super serija
Ovaj put sam na strani DUH,a,ako ces se faliti ok.ali ne vredi javno unistavati.Deli slobodno i to je lepo i govori o tebi iako ti 99 posto njih nece biti zahvalno i prvi pui kad im ne budes ucinio jebo si jeza.Licno imamo portala koji rade nekoliko godina i ne pogadja nas ovo,ali pogadja one kojima sam podelio i sad me zatrpavaju porukama da im stalo.Mi smo u ovome dugo dugo i veruj da nije onako kako izgleda.pa iskreno kad vam ljudi traže nešto onda im pošaljite ili ćutite... a ne da provocirate i da im govorite kako vi imate i treba neko nešta da da zauzvrat ..
i onda neko objavi javno ono što ti nećeš dati onda je problem.....mislim stvarno nerazumijem![]()
imas pmDobro vece narode
vidim veceras krenula podijela macica pa ako neko ima jedan za kafic viska moze na PM.
Prijatno Vam ostatak veceri
Pozdrav zoki.ozdrav
imas pm
За малку ќе го избришев постот. Дефинитивно наочари ќе требаат, прочитав xhamsterDux—ov server...ide bez proxy... Ko ima vrijeme nek skenira...
xmaster-dah.net
Tako je i ti i DUH deljite liste i jas sam se licno uverio, zalno je za sve te ljudi a vas to ne dodire... zato i sve to piše te ljude tu a ne vi oko to deljene liste. ...Ovaj put sam na strani DUH,a,ako ces se faliti ok.ali ne vredi javno unistavati.Deli slobodno i to je lepo i govori o tebi iako ti 99 posto njih nece biti zahvalno i prvi pui kad im ne budes ucinio jebo si jeza.Licno imamo portala koji rade nekoliko godina i ne pogadja nas ovo,ali pogadja one kojima sam podelio i sad me zatrpavaju porukama da im stalo.Mi smo u ovome dugo dugo i veruj da nije onako kako izgleda.![]()
![]()
![]()
Za ovako dobar i istinit komentar mozes tražit sta hoćeš od mene ako imam dam ti sugurno... Ili kazem kako se gleda.. Traži bilo što... Cijenim istinu i kad je netko fer iskren i pošten...Ovaj put sam na strani DUH,a,ako ces se faliti ok.ali ne vredi javno unistavati.Deli slobodno i to je lepo i govori o tebi iako ti 99 posto njih nece biti zahvalno i prvi pui kad im ne budes ucinio jebo si jeza.Licno imamo portala koji rade nekoliko godina i ne pogadja nas ovo,ali pogadja one kojima sam podelio i sad me zatrpavaju porukama da im stalo.Mi smo u ovome dugo dugo i veruj da nije onako kako izgleda.![]()
![]()
![]()
Hvala,imam dovoljno.Denis i sota su me svojevremeno zainteresovali tako da sam savladao gradivo,i na tome im hvala iako nisu bas sirili i razotkrivali tajne.Burman i ja imamo slicne pocetke i ne bi bilo fer da ga ne spomenem i njegove slike u ostalom kao i sota i cepenkov i svi drugi su kacili i bili motiv za dalje napredovanje.Ne kaze se dzaba slika govori vise od reci.Portala ce biti daj boze zdravlja samo.Za ovako dobar i istinit komentar mozes tražit sta hoćeš od mene ako imam dam ti sugurno... Ili kazem kako se gleda.. Traži bilo što... Cijenim istinu i kad je netko fer iskren i pošten...
Zato i crni 22 dobije uvjek kad traži a i kad ne traži...
Ne trza ti art nigdje.Art moze i ovako, brze otvara radi bez trzanja.
Vidim da imas baklju na stbemu, mozes li mi reci kako si je pokrenuo jer meni izbaca crni ekran nece da ucita portal.Evo slikica.. Sta dux gleda.. Baš uživam u prijateljima.. Super serija