Pa sto bas taj server objaviNegova baka je gledala BAŠ taj portal....
Zajeban ex yu server: majevica.xyz:25461..nikako ne mogu da ga pokrenem., proao sam sa10-tak aktivnih mac- ova,Ko ume nek skenira i nek uživa...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto bas taj server objaviNegova baka je gledala BAŠ taj portal....
Zajeban ex yu server: majevica.xyz:25461..nikako ne mogu da ga pokrenem., proao sam sa10-tak aktivnih mac- ova,Ko ume nek skenira i nek uživa...
Svi koji su trazili dobili su a neki i po dva , ako neko jos zeli neka trazi javno iz razloga da se vidi koliko ih je dobilo.Hajde kontaktiraj gazdu bas bih voleo da vidim sta ce uraditi , evo ko hoce http://4k.aferim.co.uk/stalker_portal/c/ dijelim svima
Negova baka je gledala BAŠ taj portal....
ako moze 1 macSvi koji su trazili dobili su a neki i po dva , ako neko jos zeli neka trazi javno iz razloga da se vidi koliko ih je dobilo.
Nemoras ti meni objašnjavat.. Znam ja koliko ima korisnika i ulaz i sve.. A ni negledam to...Smešan si do bola sa tim žalopojkama i pretnjama. Aferim je portal sa ogromnim brojem korisnika, 10k sigurno, net je prepun njegovih MAC-ova, turski forumi samo štancuju MAC-ove, i ti ovde sada pametuješ, zato što si ugrožen da će gazda nešto promeniti i ti više nećeš moći da gledaš.
Na hiljade portala tako nestaje, a pojave se novi - aferim zato !
Na čemu ne radi. Koliko vidim radi u vlc a onda valjda radi i u svemu ostalom.Negova baka je gledala BAŠ taj portal....
pa iskreno kad vam ljudi traže nešto onda im pošaljite ili ćutite... a ne da provocirate i da im govorite kako vi imate i treba neko nešta da da zauzvrat ..Sjebali ste tspd javno razglabajući i stavljajući, sad će te sjebat i ovo... Diđe mi da kontaktiram gazdu da mu kazem kako i šta, uzmem jednu na 5 konekcija za uslugu pa se nastavite zajebavat...
Na čemu ne radi. Koliko vidim radi u vlc a onda valjda radi i u svemu ostalom.
Iptv extreme apk.... Neče...
Tebe skužiti je kao traganje za 5 konekcija na bitki!Vas par pametnjakovoća bas se pravi npametno a glupii jbt.. Napisat ću pa nek dobijem ban... Ja to ni negledam.. Nije to bitno.. Moze se i onaj od prije gledat i ja znam kako i ako hoću mogu. Imam za gledat sta god poželim.. To nije bitno.. Bit je u tome da je ono bila dobra lista sa epg i da sam je slao i dava ljudima koji bas neznaju o iptv ili su stariji.. Kužiš nisam bitan ja... Ja imam... Nego sve sjebete sto je jednostavno i dobro za slati... Imao sam redovno 11 ljudi kojima sam slao to... I bili su u miru... Dok vi strasninhakeri niste poćeli...
Ovaj donji mac radi u SFVIP player a za android nisam probaoIptv extreme apk.... Neče...
Nemam extren plejer, nekad ga instalirao i nije mi se svidio pa ga dilitno. Gledaj u stb, sad probao u njemu i radi.Iptv extreme apk.... Neče...
Kod mene neče.. ali nebitno.... evo još jedan.. dobar.. može se skenirati bez proxy za razliku od ovi majevica koj banuje smesta...Ovaj donji mac radi u SFVIP player a za android nisam probao
Da ti nije ban ip. Pa zato da nece ?Kod mene neče.. ali nebitno.... evo još jedan.. dobar.. može se skenirati bez proxy za razliku od ovi majevica koj banuje smesta...
u.exyutv.win:18080