- Член од
- 1 ноември 2018
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 200
Da ti nije ban ip. Pa zato da nece ?Kod mene neče.. ali nebitno.... evo još jedan.. dobar.. može se skenirati bez proxy za razliku od ovi majevica koj banuje smesta...
u.exyutv.win:18080
Da ti nije ban ip. Pa zato da nece ?Kod mene neče.. ali nebitno.... evo još jedan.. dobar.. može se skenirati bez proxy za razliku od ovi majevica koj banuje smesta...
Server se teba skenirati sa proxy... A iptv extreme apk nije toliko dobra kao sf player ili stb emu za mac-ove.Da ti nije ban ip. Pa zato da nece ?
Radi - neradi, ali sad svi navalili na njega pa pokazuje "loading failed"Ovaj donji mac radi u SFVIP player a za android nisam probao
Normalno da neće kad to sto si slikao ima promjenjiv passwordIptv extreme apk.... Neče...
u.exyutv.win:18080 je zaista dobar i skenira se bez proksija ali dva puta ne možeš da pozoveš isti macKod mene neče.. ali nebitno.... evo još jedan.. dobar.. može se skenirati bez proxy za razliku od ovi majevica koj banuje smesta...
Ako moze i meni neki mac.Poslao sam ti PM.Svi koji su trazili dobili su a neki i po dva , ako neko jos zeli neka trazi javno iz razloga da se vidi koliko ih je dobilo.
PoslatoAko moze i meni neki mac.Poslao sam ti PM.
Poslatoako moze 1 mac
nije valjdaDux—ov server... ide bez proxy... Ko ima vrijeme nek skenira...
xmaster-dah.net
Nešto malo kanala ovdje?Dux—ov server... ide bez proxy... Ko ima vrijeme nek skenira...
xmaster-dah.net
To gleda duxova komišvka...Nešto malo kanala ovdje?