Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Ako je StbEmu onda sam smesan a ako nije onda si pogrijesio u komentaru ;) ili si smesan :)
Автоматски споено мислење:

U cemu otvorio ;)
Naravno da je STB i kod mene i kod tebe, osim toga vidi ti se da je STB a kod mene se ne vidi jer je na fire sticku i ne vide se komande.

Opusti se malo, pametujes ljudima pa kad ispadne da nisi u pravu onda diskretno vredjas.. I da, smesan si jbg. Upao si sa slikom ART iz STB kao da ga samo ti imas tu.
Pa mislim da sam jedan od rijetki u StbEmu sto ima , a znam mozda kojim ljudima sam uputio sliku i prozivku , pametujem , stvarno nevidim gdje a cim sam te uvrijedio sto sam ti napiso da si ti smijesan ! Pa ti slikas iz mag-a sto uposte nije poenta slike tj ti si redovni pretplatnik !

Pa mislim da sam jedan od rijetki u StbEmu sto ima , a znam mozda kojim ljudima sam uputio sliku i prozivku , pametujem , stvarno nevidim gdje a cim sam te uvrijedio sto sam ti napiso da si ti smijesan ! Pa ti slikas iz mag-a sto uposte nije poenta slike tj ti si redovni pretplatnik !
Citaj malo, kakav crni MAG, gledam u STB na AmazonFiresticku

dbkb3RB.png

Последно уредено:
Za sve clanove koji se javljaju na PP prije par dana sam trazio pomoc ili male upute ovdje na forumu , niko ni pokuso nije da odgovori ili pomogne ! Zato nema potrebe da pisete nikom necu pomoc . Pozzz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom