Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ja imam laptop koji je doslovno 7 x skuplji od ovog book readera pa sutim ,a samo moj monitor x34 kosta 2000 eura a komplet stolno racunalo 4500 eura ,tv u sobi mije oko 3 000 eura i auto imam 56 000 eura kuca oko 250 000 eura jedna i druga oko 140000 eura i stan oko 60000 eura . i ne ,ne izmisljam i preuvilacavam . Pozdrav za Sotu
Jebote ti pravi Milioner. Puno pozdrava.

2016 sam jednom clanu ovdje za bozic dao listu i jos uvijek radi 3 godine sad mi se javio da je stala al vidim da ide svaka cast serveru nek mu potraje jos 3 godine

2016 sam jednom clanu ovdje za bozic dao listu i jos uvijek radi 3 godine sad mi se javio da je stala al vidim da ide svaka cast serveru nek mu potraje jos 3 godine
uskoro ce te prijavim PAPA da te kanonizira kao Apostol,toliko dobri stvari si uradil nemoze to tako da prodzje.

Vidis mozda je to bas poenta ove price , mozda sam u nekom drugom zivotu bio sasvim drugaciji i sa drugim nik ovdje prijavljen , davo i pomago ! Na kraju dodjes kao neki nn i dobijes od sake do lakta od svih clanova ;) , koji su nekad bili nn molili za listu , pomoc ali s vremenom postali opasni hakeri itd :)
Ovo lici na hopcupa!

4k3ab0662599fe82c7.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom