Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci kad trebas pomoc nema ljudi a kad mozes pomoc budi covjekPogresno razmisljas. Ti budi covjek i pomozi.
Nije fora uopste to gledat preko stb puno ljepse je preko smart tv barem meniPa mislim da sam jedan od rijetki u StbEmu sto ima , a znam mozda kojim ljudima sam uputio sliku i prozivku , pametujem , stvarno nevidim gdje a cim sam te uvrijedio sto sam ti napiso da si ti smijesan ! Pa ti slikas iz mag-a sto uposte nije poenta slike tj ti si redovni pretplatnik !
Ma dobro sto je sav u nekoj roza boji, zenkama se svidja, das joj daljinski a ti razgulis u birc na pivu.Nije fora uopste to gledat preko stb puno ljepse je preko smart tv barem meni
Nemoj vise, slikao si mi juceA da slikam ja iz LG televizora???![]()
![]()
Vidis mozda je to bas poenta ove price , mozda sam u nekom drugom zivotu bio sasvim drugaciji i sa drugim nik ovdje prijavljen , davo i pomago ! Na kraju dodjes kao neki nn i dobijes od sake do lakta od svih clanovaNismo se razumijeli. Dobro se uvijek na kraju dobrim vraca. Ne gledaj sitnice i nemoj biti zlopamtilo. Pomozi drugima i tebi ce biti pomognuto.
prosto kupis jos 3 TV i gledas sve na sva tri dok ne poludis.A, kako najjednostavnije "razdeliti" na vise televizora to sto vi gledate ?!
pifi "razdeliti'prosto kupis jos 3 TV i gledas sve na sva tri dok ne poludis.
Cemu onda za moju zenu da slozimo sledeci tjedan a ja po zuji da lupam ja gajbu popijem dok ona to prelista hehehehMa dobro sto je sav u nekoj roza boji, zenkama se svidja, das joj daljinski a ti razgulis u birc na pivu.
Ima i copor onih Max kanala, dok ona to sve prelista ti se vec posteno uneredis.![]()