Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Molio bih ako neko hoce da mi posalje kanal Superstar da nocas odgledam seriju Besa

U zdravlje,
raco

Losmijev scanner isto radi sve ako znate da podesite.............i ubacite šta treba...nije važno ako ne razumete ,edukujte se da to prevazidjete......................radi liste u/u ,u/p stalker, udp.....................

Ja bih te zamolio za edukaciju ako moze na pp,kako da kofigurisem skener @alfa71 i moderator @Marko Cepenkov

HVALA UNAPRED!!!

cestitke novom moderatoru
jedno konkretno pitanje dali su UDP liste bolje od ovi standardni .ts listi ???
ako neko ima jednu domacu Udp da isprobam ...naravno da nije vec objavljena...

So sreka moderator,site gi karas,bi trebalo barem moderatorite da gi postavuvaat linkovite vo (code).
ги карам ,најмногу за слики,
еден линк,не е проблем
а овде повеќе беше за демонсtрација,,,еден канал ,поставил на страница,за кликови......

Последно уредено:
pa stavi svi mac mac adresi sto si toliko cicija
ne se plasi nista neces izgubiti

haha nema laganom ili das sve ili nista ne postavljas samo ad palis narod ja sam vec postavio pola njih sad je na tebe red

haha nema laganom ili das sve ili nista ne postavljas samo ad palis narod ja sam vec postavio pola njih sad je na tebe red
Ljudi dajte ako ste toliki maheri malo mixa ,dajte nešto od nekih boljih stranih servera,zašto samo Art i narodna.,,[emoji6]

Envoyé de mon HUAWEI en utilisant Tapatalk

@4uvladimir прв пост.......линкови на цела страница ,без спојлер
линкови на сомнителни страни, спам,,,воопшто нема да се толерираат

Ako netko ima sredjenu amisovu/Tv.si/A1 listu molio bih na pm. A i uputstva kako podesit da radi u vlc-u. Useragent ili stovec...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom