Пушти ги овде да пробаме, само кажи на dreambox квалитетот на стримовите каков е дали е добар?Имам околу 20 дримбокси , ву плусови и слично , работат голем дел на стримови , можам да споделам ако е некој за
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пушти ги овде да пробаме, само кажи на dreambox квалитетот на стримовите каков е дали е добар?Имам околу 20 дримбокси , ву плусови и слично , работат голем дел на стримови , можам да споделам ако е некој за
(nemam aktivna lista) ako zboris za svedski kanali za na dreambox jas imam dreambox 500s ama ne mozam da gi gledam i ne fakja signal , da ne se HD kodiranje tie kanali na thor satelitot ,nekoj so aktivna lista na Swedski kanali ? Viasat i C More ?
[DOUBLEPOST=1422208181][/DOUBLEPOST]nekoj so aktivna lista na Swedski kanali ? Viasat i C More ?
![]()
(nemam aktivna lista) ako zboris za svedski kanali za na dreambox jas imam dreambox 500s ama ne mozam da gi gledam i ne fakja signal , da ne se HD kodiranje tie kanali na thor satelitot ,![]()
Зошто не ми работат cinestar каналите.до мене ли е?Гледам луѓето почнуваат да ме прашуваат за EX-YU и други канали за KODI. Прво што треба да направите е да го активирате PVR Simple Client кој е вграден во KODI...како:
Кога ќе стигнете до IPTV PVR Simple Client одете во Configure и под General кликнете каде пишува M3U Playlist URL и додадете го следниот линк:
Каналите секојдневно се апдејтираат некои може работат некои не но се апдејтират секојдневно
Направете enable и ќе почне да ги чита каналите. Одете назад и на предната страна од KODI ќе се појави TV и овде ви се сите канали.
![]()
![]()
![]()
![]()
ОкејПрегледај го приврзокот 113428
Правам листа на канали , кје ја постирам тука поз
ако може и за VLC стави.Прегледај го приврзокот 113428
Правам листа на канали , кје ја постирам тука поз
Не ги чита зошто овие се за VLC ...за во коди ги имаш сите овие канали во Phoenix>Woody>Woody's Chanels (дел од TV Addons пакетот) оди неколку постови назад и ќе најдеш линк од туториал како се става TV Addons на KODI.Sky rabotat vo vlc direktno , a ne rabotat vo xbmc?! nekoj da mi pomogne?! IMAM KODI