Prije nekih 15 možda malo manje godina sjecam se da je sota koji jos uvijek ima isti nik,lutao po forumima i borio se s tematikom.Bio je tad dido,sultanovic mozda u povojima,i hrpa živih i preminulih foruma,tad smo skenirali dremove.Svog se nika i ne sjećam,vjerovatno je jos ljudi ganjalo isto i istrazivalo...Ja licno sam prestao nakon nekog vremena,zivot me odveo u drugom smjeru.Nakon izvjesnog vremena zadesilo me bolovovanje i imalo se vise slobodnog vremena,poznavajuci tematiku skeniranje ide ko po loju,za pet dana igre iskenirao sam dosta da svi zajedno gledamo tv bez stresa po godinu ,dvije pa čak i tri godine.Čisto onako sam postavio jednu listu,copy paste xxxxxx puta u dva dana i kraj.Ne moram imati ni jedan post,da bi neko znao ko sam i kakav sam,vecina postova je ovdje i onako samo radi broja.Za sve koji imaju problem sa linux resiverima sh4 ili mipsel sam tu,za liste imate sve malo mašte i imate listu za sebe...ps ne cjenite ljude od kad su tu,ako dajete liste samo jedna na pp i to je to...