Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
bolje da sam obrisao liste nego sto sam poslao svima? zasto to? ko je molio da stanem sa slanjem i na kome sam trebao stati slanje listi?[DOUBLEPOST=1493556103][/DOUBLEPOST]

poslao 1600 listi

FEAR ne obracaj paznju na takve. Ako njemu ne treba lista, ne treba ni komentirati.
Bravo za tebe, pratim sto se dogadja i sto pises. Samo tako nastavi u tom smjeru.
Naravno da to smeta provajderima, ali oni ce se vec snaci.
Uvijek ima koji ce od njih kupovati.

Еве што правеше кенгурчето што вика да не објавувате екс-ју сервери. Додуша сега му се важни серверите кој ги уништуваше.
tad jeto vec bilo mrtvo ali ti si glup decko , fino su se vidjeli serveri sa macovima na sf u skanerima prije objave tog posta na sedmicu ,ne govorimo ovdje o tome nego o tvojoj izdaji
aq0CbI1.png

Gledate sto se pravi kako da se dve partii-edna on druga ostanatite clenovi.Normalno popametniot popusta.Odkoga gi pazari serverite nema niedna lista of tie serveri koj gi unistuva.Sega videl deka vo na F.E.A.R ima listi of negovite so 1konekcija,i odma reagira ne gi objavuvaj.Kako sto ke pravis,taka i ke ti se vrati.Se vrti trkalceto.

Gledate sto se pravi kako da se dve partii-edna on druga ostanatite clenovi.Normalno popametniot popusta.Odkoga gi pazari serverite nema niedna lista of tie serveri koj gi unistuva.Sega videl deka vo na F.E.A.R ima listi of negovite so 1konekcija,i odma reagira ne gi objavuvaj.Kako sto ke pravis,taka i ke ti se vrati.Se vrti trkalceto.
nema nijedne liste tu sto ja imam ,sto je super ,ja imam citave panele njih 15 , udjem uzmem sta mi treba i dam prijateljima naravno ,kojima vjerujem da sam htjeo mogao sam otvoriti svoj panel odavno ,ali sto cemi ta zajebancija,imam dobar posao hvala bogu,i mirno spavam ,sto rece jednom neko ,nemogu oni unistiti koliko ja mogu nastampati ,hehehehe[DOUBLEPOST=1493560806][/DOUBLEPOST]ai ovakva izdaja nije vidjena nikad ,u historiji foruma
aq0CbI1.png

[DOUBLEPOST=1493493039][/DOUBLEPOST]

Meni ako moze, i unaprijed hvala!

Кад уђе у крв цинкарење то је ко дрога, не можеш без ње :D

Ако сам погрешно разумио ево исправљам, први дио остављам јер је чињеница :P[/QUOTE]

Ma okani me se prijatelju. Ti nisi nikakav poseban faktor. Od tebe samo dvosmislena misljenja o kolegama,
koja samo dovode do neugodne situacije. Nista pozitivno.

Normalno deka e taka za dsuki,gi vrega kengurov so toa traktorot site luge od administracijata.Vlijaele drugi admini od drugi forumi za drugarmu dsuki.koja patetika,i sto ke se vraka dsuki koga ne razbira kirilica neli.

nema nijedne liste tu sto ja imam ,sto je super ,ja imam citave panele njih 15 , udjem uzmem sta mi treba i dam prijateljima naravno ,kojima vjerujem da sam htjeo mogao sam otvoriti svoj panel odavno ,ali sto cemi ta zajebancija,imam dobar posao hvala bogu,i mirno spavam ,sto rece jednom neko ,nemogu oni unistiti koliko ja mogu nastampati ,hehehehe[DOUBLEPOST=1493560806][/DOUBLEPOST]ai ovakva izdaja nije vidjena nikad ,u historiji foruma
aq0CbI1.png
Ti si pogresio profesiju trebao si otici u fotografe . Smaras tim skrinovima i stalnim kukanjem , tebi nikada niko da udovolji . Ja imam panele ja imam dobar posao ja imam dobra zivot , pa koga bre boli uvo sta ti imas . Ti bi samo jedno da niko nista ne objavi , jedino ti da budes car . Tebi ni administracija ne valja hteo bi da tebi polazu racune zasto je ko banovan , zasto nije vracen na forum itd. Sve ce to tako ici dok ljudi iz administracije ne shvate da si ti uzrok svih svadja na forumu i ne zalepe ti trajni ban kao na ostalim forumima.

Ti si pogresio profesiju trebao si otici u fotografe . Smaras tim skrinovima i stalnim kukanjem , tebi nikada niko da udovolji . Ja imam panele ja imam dobar posao ja imam dobra zivot , pa koga bre boli uvo sta ti imas . Ti bi samo jedno da niko nista ne objavi , jedino ti da budes car . Tebi ni administracija ne valja hteo bi da tebi polazu racune zasto je ko banovan , zasto nije vracen na forum itd. Sve ce to tako ici dok ljudi iz administracije ne shvate da si ti uzrok svih svadja na forumu i ne zalepe ti trajni ban kao na ostalim forumima.
nekukam pogledaj sliku ,cvjek daje like i sretan je sto je kajgana ,dole ,i jos nesto bar pod svojim nikom ulazim u konverazcije[DOUBLEPOST=1493561478][/DOUBLEPOST]
zato sto je ostekao ban ,i sto je dosta clanova trazilo da se vrati i sto je moderator javno napisao da je sve ok ali ti s glup decko ,jesii sad napunio 17 ili si jos uvijek 16

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom