Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки имам Pirelli Wireles рутер од T-home ...и си го заборавив пасвордоте ај сеа помош пошто сега не можам да пристапам а ја сменив лозинката на ADSL-от
(Дали некако може да го ресетирам рутерот и да се смени пасвордот како што беше)
Уплоадирав видео на youtube и ми вели фаилед ... погледнете .. знаете ли до што е проблемот ?
![]()
И што можам да направам сега за да ми се уплоадира како што треба ?Мислам дека имаш некој проглем со големината на видеото, или едноставно ги побиваш нивните термс енд јуз, или во треќи случај интернет конекцијата ти има прекини и неможе да ги прати сите пакети и да добие повратен одговор....
Имам проблем со фејсбуков.Кога пишам со некого ми скролат нагоре она вертикална црта и на секое пишење морам со глушецов да ја спуштам долу за да видам што имат напишано.ЧАРЕ:
Здрао на сите!! Ги гледам темите , прашањата и одговорите па стварно се воодушевив. Но како и дел од вас и ја имам еден мал проблем за кој не можам да најдам одговор , за што се работи ?
Интернет користам преку T-Home --Call & Surff пакет со рутер Thomson TG782 ( рутер со 4 излези з повржување и ваерлес конекција ) .
Со брат ми живееме во кука на 2 спрата и интернетот го делиме преку рутер Thomson TG782 . но се појави проблем за тоа кој повеке користи ИНТЕРНЕТ и лимитот од 15 GB. Дали можам да го разделам трансферот од 15GB na 2 dela od 7.5 GB ? То би го решило проблемот , се знае- јас 7,5 и тој 7,5 GB transfer. Дали некој би можел да ми помогне со некој програм да го решам овој проблем ? Сепак не сакам да ги влошиме односите со братот за еден интернет !!! Благодарам многу !! Message_message
ме интересира една работа овие стиковите за интернет дали може да се користат подолго време или се како викаат one shot? ај некој што имал искуство нека ми одговори ептен е важно!