Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно прашање...
Иам еден нов компјутер, али на него неам интернет...(ќе си зеам сплитер)...
е сеа, дур да зеам сплитер, сакам да иам нет на него, го зиам кабелот го уклучувам во лан (неам модем директно ми иде) и одма наидувам на проблем, приклучокот на лан кабелчето не трепка (на стариот трепка кога е конектирано, па и на исклучен компјутер)....
го занемарив тоа и продолжив...го уклучив компјутерот и во нетворк вика дека е уклучен интернет или лан кабел, ама, нема data traffic...страници не се отвараат...фтп/лан сервер не се отвара...ping google нејке (не ни ги праќа пакетите за да има барем 100% лост, да знам дека е до нив)...
е сеа, има нешто што не ви кажав...неам инсталирано драјвери...за ништо...на стариот иам “необичен“ Windows (фала богу не е легален) иам еден виндоус LastXp 20...тој го користам на стариот компјутер и со неговото инсталирање, тој си проверува каква конфигурација имаш, во него содржи драјвери, па така да не се замарам да ги инсталирам...ништо не сетирам на стариот пц, а иам нет...
кога дојде време да му стаам виндоус на новиов, цд-то ми се заеба...corrupted files...па бев приморан да инсталирам виндоус икс пе блек едишн....е сеа овој прв пат го користам, и викаше као сам да си најде драјвери, кобожем најде инсталира, вика инсталирани се, можам да стаам ептен јака резолуција на пц-то што ме увери дека се инсталирани драјверите...али нет немааа....
може да е до драјверот од матичната?? или нешо друго ме дупи??
(знам дека постирав и многу непотребни информации, али може ќе ви се најдат)
абе со виндоусот идеа драјвери (многу едно 3 пакета по 30/40 драјвери) и само требаше да стиснам checkbox install motherboard driver...Инсталираше драјвери за мрежната ?
и бај д веј, шо нет имаш ?
E vaka sega :
Povrzani sme so bratucedmi vo mreza i koga ke sakame da igrame FIFA ne saka da se povrze vo mreza , jas koga ke kreiram kaj nego ne go dava , a toj koga ke kreira mi pisuva estab.. conection ?
Ako znae nekoj neka pise .
ODNAPRED FALA !!!!
Инсталираше драјвери за мрежната ?
и бај д веј, шо нет имаш ?
еве бе...сеа симнав посебно драјвери за мрежната од нет, ги инсталирав, пак ништо...Internet Protocol (TCP/IP) на стариот пц ми е стаено на obtain, сам да бара...на новиот ми е исто така, и не сака да чуе за конекција...пробав сам ги упишав/копирав DNS/IP/Subnet/subnet getaway на новиот од стариот, и сеа на некој начин конектирано е, а нема нет....ПОМОШ!Драјвери ти требаат
:pos2::pos2:Здраво
имам проблем еден..ако може за помош плс..
на едно девојче вајда некој и го има хакнато профилот на хи5.ком,не може да се најави.Сега не знам како да го вратам профилот...
ај ке ве молам за помош итно е..
фала однапред
ама финтата е во тоа што заборавила на кој меил е рег..:pos2::pos2:
нека го избрише овој, или ако им сменил пасворд нека си го прате на емаил ваљда бива, и може да си направи нов, што толку тешко
ќе може ли? :smir:Дечки ми треба помош или совет од вас!
Имам проблем кога отварам на YouTube и страницата неможам да ја отворам ќе поминат 3 или 5 минути и ми вика врската беше ресетиранаако имате некој предлог пишите, а откако ќе ми помогнете избришете ја темата.
Фала однапред :smir:
ќе може ли? :smir: