Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Само да додадам нешто за телекабел, брзината е до 6 Mb/s иако пишува 4 Mb/s. И уште нешто, за пакетот со намалување брзина пишува едно, а добиваш друго. Само ќе кажам you get more than you bargained for :).

Баш вака. Кога со 4 Mbps ќе симнуваш со 800-900 KB/s, титни ми :)
Meне download ми иде со 500-600 без утка, некоат и со 800 тера.

Баш вака. Кога со 4 Mbps ќе симнуваш со 800-900 KB/s, титни ми :)
Meне download ми иде со 500-600 без утка, некоат и со 800 тера.
Или ја не те разбирам или ти не ме разбра. Напишав дека за пакетите пишува 4 Mb/s почетна брзина, ама всушност брзината е до 6 Mb/s (во јуни ја зголемија). 6 Mb/s е приближно 770 КВ/ѕ. What's the problem?:toe:

Без паника, и двајцата истото го кажувате.. со Телекабел добиваш 6 мегабита цел месец, без разлика колкав трансфер ќе направиш (до сега 2 месеци по ред сум правел по 250 гига, ми немаат промрчено) :)

Без паника, и двајцата истото го кажувате.. со Телекабел добиваш 6 мегабита цел месец, без разлика колкав трансфер ќе направиш (до сега 2 месеци по ред сум правел по 250 гига, ми немаат промрчено) :)

Болдираното има право :)

Знае некој како можам да ги исклучам овие реклами и слични спам глупости што ми се појавуваат на меилот ?

Имам проблем со брзинава на интернето посебно на rapidshare ми симнува со 100KB а имам 4МB брзина,и сега незнам дали е до кај мене проблемо или е со страната.Ако можи некој нека проба да симнува нешто од rapidshare и нека пиши со која брзина ќе му симнува.Фала

Имам проблем со брзинава на интернето посебно на rapidshare ми симнува со 100KB а имам 4МB брзина,и сега незнам дали е до кај мене проблемо или е со страната.Ако можи некој нека проба да симнува нешто од rapidshare и нека пиши со која брзина ќе му симнува.Фала

Од rapidshare брзината за free user е намалена на од прилика толку. Оди од www.microsoft.com симни нешто, и ќе видиш :)

Не е до твојата брзина да знаеш дека е до Рапидшерот ја има лимитирано брзината за бесплатно симнување од нивните сервери.Биди среќен што симињаш со 100kB кај некој повеќе од 90 не дига :)

Знае некој како можам да ги исклучам овие реклами и слични спам глупости што ми се појавуваат на меилот ?

Кои реклами бре?

И толку ли ти беше тешко у paint да ги избришеш мејловите? Или мораше со фотошоп и чуда да ги праиш матни, да бодат очи!

фала дечки,инаку навечер после 12сато можи сеуште да симнува i so 300кб само денски izgleda mu e limitirana brzinata.Фала многу

Тоа горе бе Premium english writing software...

Toa си е од сајтот, неможеш да го тргнеш.

Ај тргни ја рекламата ТЕЛЕКАБЕЛ најгоре на форумов што е?

Toa си е од сајтот, неможеш да го тргнеш.

Ај тргни ја рекламата ТЕЛЕКАБЕЛ најгоре на форумов што е?

Да сум админ би ја тргнал, вака не бива :)

ама види за ова, порано ми се појавуваа и реклами какошто се
You are the 999999 user to see this baner , click here... тоа сигурно не е од сајтот

Да сум админ би ја тргнал, вака не бива :)

ама види за ова, порано ми се појавуваа и реклами какошто се
You are the 999999 user to see this baner , click here... тоа сигурно не е од сајтот

Ако не е pop-up (тие што искачаат во нови прозорчиња), тогаш е од сајтот. Зашто да не е од сајтот, пари им даваат да им седи тоа таму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom