Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Hmm nodot ne ti go instalira ...aj proveri da skeniras so hijackthis illi malware bits ....gi imas free po sajtovite..(na pp ako sakas adressa) pusti gi da skeniraat ...hostot ti e dobar.....obicno ima nekoj spy programcinja sto gi blokiraat ovakvite raboti ..ako ne uspees da skeniras..ke go simnes kaspersky boot cd.....na pp sajtot :) Problemot ne e so dns zasto imas drug int ti otvara taka....osven ako ne e dns-ot vo provajderot sto e malku verojatno...eve ti eden dns koj sto stalno e up....ip:4.2.2.2
Fala mn. na pomosta ama se popravi samoto, mozda poso staviv Game XP i Safe XP pa ottogas mozam da prebaruvam ama sea pak mi se pojavuva sekojpat koga ke otvoram nekoj fajl neli od c:/ mi vika Runtime error 216 at 0305395A pobarav na google vikaat trojan nekoj?!Vo sekoj slucaj blagodaram!

Fala mn. na pomosta ama se popravi samoto, mozda poso staviv Game XP i Safe XP pa ottogas mozam da prebaruvam ama sea pak mi se pojavuva sekojpat koga ke otvoram nekoj fajl neli od c:/ mi vika Runtime error 216 at 0305395A pobarav na google vikaat trojan nekoj?!Vo sekoj slucaj blagodaram!
Skenirav so NOD mi najde nekolku virtumonde adware zarazeni fajlovi i sega mi se promeni error porakata sega vika Runtime error 216 at 031D395A

Луѓе ај тие што се разбирате да ми кажете дали може да го направам ова да не си нарпавам некоја беља. Значи иам соло 3 на он нет ама ја пошто многу ги трошам мегабајтите ми се понуди тетка ми која има исто така он нет соло 3 да влезам од дома на нејзиниот акаунт. Ај ако може некој да ми каже дали е возможно пошто се различни броевите да не поебам нешто да не ми блокираат после да не мислат нешто хакирам и слично. Ај ве молам пишете кој знае или кој пробал

Пробај, мислам дека нема да може ама пробај, ништо нема да ти направат.

Пробај, ништо нема да ти направат, али финтата е што нема да ти успее. :)

Од кај знаеш па ти дека нема да му успее ?
Нека проба, па нека каже. :)
Секунда работа. Усернејм и лозинка...

Луѓе пробав успеа ама работата беше се упичкав малку поработев и изгасив да не ми праат после проблем од он нет пошто треба да им се жалам лагов да ми го попраат.

mi treba sovet, sakam da postiram web site si zedov dekod ama za holdiranje ne mi ide bas najlesno, ako nekoj znae nesto neka pise sekoja pomos e dobredojdena.

Луѓе пробав успеа ама работата беше се упичкав малку поработев и изгасив да не ми праат после проблем од он нет пошто треба да им се жалам лагов да ми го попраат.

Шо, на он.нет може???
Нефер бе...:(

Mпже бе, без проблеми, еден другар кога го сјеба трансферот се логираше со јузерот на братучед му (се разбира со негова дозвола).

у паника бев и не видов нишо слично се извинувам. Дај помагајте како да вратам пасворд на мсн типот ми вика вечер до 12 да има десет души логирани на една страна ама ја нејкам да се заебат и други па затоа помагајте

Пробај преку forget password, ако немоеш така тури му пепел.

Пробај преку forget password, ако немоеш така тури му пепел.
одма пробав со тоа ама нејке. иам едно мсн од блогот шо ми е и коа се уклучив преку него се глеам сам себе онлајн и уште типот ми вика до вечер до 12 да видам 10 души логирано на една страна и као ке ми го врател мснто. ЛЕЛЕ ДА ДОЗНААМ КОЈ Е КЕ ГО ИЗГАЗАМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom