- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.126
- Поени од реакции
- 341
Ама ова е со претплата. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама ова е со претплата. :/
Рестартирај рутер со вадење на адаптерот од штекер и чекање 1 минута до следно приклучување.Имам интернет од T-Home И денеска цел ден имам проблем со интернетот. Го добивам оваие два errora:
The connection between your access point, router, or cable modem and the internet is broken и
The default gateway is not available.
Значи во ист момент кога ќе снемма интернет на лаптоп имам интернет на мобилен.
Пробај со ова https://www.youtube.com/watch?v=v4uLIN_cftwПрееска симнувајќи нешто, го заебав хромот и морам да користам опера затоа што хромот некои страни не ми отвара (на пример кајгана, мотика, точка, итн македонски сајтови и јутјуб, мајкрософт сајтот,...фб и твитер да, друго скоро ништо).
Дали ова на скринов има некоја врска и што да направам? Прегледај го приврзокот 140327
пробај друг драјвер, може слаба антена има лаптопот, може рутерот не го бива ако премногу уреди врзани на негоwi-fito ми се дисконектира на секој 10 минути, само на лат топот. Шо можи да е ?
za olku malce infoo. sto si stavil reset na ruterot napravimi i clone na mac adresata ...pa vidi ...posle podesuvaj wi-fi. itn ... se razbira dokolku prevzemi ip od modem......Дечки помошИмам модем и интернет од близу, и имам нет, топ е. Рутерот ми е TPLink, и кога ќе префрлам да иде преку рутерот, неам нет.. ни на моб ни на пц нигде.. што е проблемот знаете? А ова сијаличкиве, светат, работи рутерот..
Исклучи сѐ. Кабелот од Близу е веќе во модем. Поврзи лан кабел од модем на рутер. Вклучи прво модем, па рутер и ќе има. Клонирање MAC адреса е последно што треба да го направиш.Дечки помошИмам модем и интернет од близу, и имам нет, топ е. Рутерот ми е TPLink, и кога ќе префрлам да иде преку рутерот, неам нет.. ни на моб ни на пц нигде.. што е проблемот знаете? А ова сијаличкиве, светат, работи рутерот..
Исклучи сѐ. Кабелот од Близу е веќе во модем. Поврзи лан кабел од модем на рутер. Вклучи прво модем, па рутер и ќе има. Клонирање MAC адреса е последно што треба да го направиш.
Направи printscreen на settings од рутер. Отвори 192.168.0.1 и логирај со admin admin, или Admin Admin или сите големи...пиши кој рутер е.
TP Link обично сам повлекува, ама и не мора да значи.