Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како можам да избришам видео постирано на youtube од некој непознат user, што содржи навредливи и клеветички содржини кон фирмата на една роднина?
п.с. направив репорт повеќе пати на видеото пред една година, меѓутоа не го избришаа од youtube. му пишав исто пораки на јузерот што го ставил видеото меѓутоа и тој не го избриша видеото, ниту ми врати на пораките.
Тужи и сам ќе го тргне. Само да не биде "стапот има два краја" работата ;)

Незнам дали е за овде прашањево но, на мобилен кога ќе ја отворам апликацијата на стопанска банка М-банкинг и потоа на сметка за интернет картичка гледам дека имам резервирани средства и кога ќе отворам да видам за што се резервирани тие средства ми пишува : ITUNES.COM/BILL~~ITUNES.COM искрено не се сеќавам да некош сум правел нешто со Itunes,Помош ?

Незнам дали е за овде прашањево но, на мобилен кога ќе ја отворам апликацијата на стопанска банка М-банкинг и потоа на сметка за интернет картичка гледам дека имам резервирани средства и кога ќе отворам да видам за што се резервирани тие средства ми пишува : ITUNES.COM/BILL~~ITUNES.COM искрено не се сеќавам да некош сум правел нешто со Itunes,Помош ?
Јави се во банка, не на форум! Кога ќе ти дадат одговор, ако не ти е јасно, прашај овде кое, што значи :)
Разгледај ова https://support.apple.com/en-gb/HT201382

Молам за помош!
На сите андроид уреди и на компјутерот, гугл плус на новиот а од денес и на стариот профил ми е на бугарски јазик :( како да го променам ТРАЈНО на македонски или англиски? Ама трајно, затоа што после рефреш пак се враќа на бугарски.

Молам за помош!
На сите андроид уреди и на компјутерот, гугл плус на новиот а од денес и на стариот профил ми е на бугарски јазик :( како да го променам ТРАЈНО на македонски или англиски? Ама трајно, затоа што после рефреш пак се враќа на бугарски.
СТРОГО НА КОМПЈУТЕР, инаку нема да ти успее.
Отвори plus.google.com (логирај се најнормално):

Горе десно клик на твојата слика и одбери Мојат профил
Ќе ти го даде ова Контролирајте, заштитавајте и подсигурјавајте профила си от едно мјасто
Десно имаш Предпочитанија за профила
Клик на Език и инструменти за в'веждане на текст
Клик на
Език десно е
Од тие долу, најди англиски каде е и на стрелката нагоре што ја гледаш клик, ќе го направи главен јазик. Другите бриши ги на кантата.

da prasam dali moze da se podigaat pari preku WebMoney imam napraveno nekoj denar i isplata moze preku paypal i preku webmoney... me interesira dokolku tie mi gi pratat tamu parite dali potoa ke mozam preku karticka da si gi podignam...?

Мојот интернет е ограничен и не ми е доволно30GB во месецот како да крадам интернет од кај некој од комшииве:sneaky:

Мојот интернет е ограничен и не ми е доволно30GB во месецот како да крадам интернет од кај некој од комшииве:sneaky:
Ili si bil pijan ili stvarno nesposoben da napisis pokreativno mislenje.

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Како да си го сменам јазикот во македонски или англиски, трајно?
928b525adc05662367c71e2089d397e1.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ако имаш познавање од Linux читни го ова http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=cracking_wpa се ти е објаснето за како се пробива WPA мрежа (претпоставувам за WPA станува збор) со aircrack-ng.

Имаш и за Windows некои програмчиња, ама јас лично овие ги немам пробано, пример www.hackingdream.net/2015/05/hack-wifi-wpa-wpa2-wps-in-windows-in-2.html

СТРОГО НА КОМПЈУТЕР, инаку нема да ти успее.
Отвори plus.google.com (логирај се најнормално):

Горе десно клик на твојата слика и одбери Мојат профил
Ќе ти го даде ова Контролирајте, заштитавајте и подсигурјавајте профила си от едно мјасто
Десно имаш Предпочитанија за профила
Клик на Език и инструменти за в'веждане на текст
Клик на
Език десно е
Од тие долу, најди англиски каде е и на стрелката нагоре што ја гледаш клик, ќе го направи главен јазик. Другите бриши ги на кантата.
Отвори очи!
@INFECTED

Зошто да крадеш, кога можеш да смениш пакет? Или, договори се со комшиите да им плаќаш некои 100-200 месечно и да имаш пристап до нивна мрежа.

Зошто да крадеш, кога можеш да смениш пакет? Или, договори се со комшиите да им плаќаш некои 100-200 месечно и да имаш пристап до нивна мрежа.

Сакам да си ставам на близу ама еве другарка има и не е задоволна а има еден другар па е задоволен на бум да ставам незнам сликата на ТВ како ќе изгледа а на максТВ е совшена сликата.[DOUBLEPOST=1462635398][/DOUBLEPOST]

Сакам да си ставам на близу ама еве другарка има и не е задоволна а има еден другар па е задоволен на бум да ставам незнам сликата на ТВ како ќе изгледа а на максТВ е совшена сликата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom