Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StenmarC напиша:Два проблеми ...
1. Додека сум на ирц и ирцот ми е минимизиран (или сеедно - не ми е активен) и напр. читам/пишувам на форум, после 3-4-5 минути, откако ќе се вратам на него и пишам нешто и притиснам ЕНТЕР, или напраам slap ме дисконектира - ми пишуе software caused connection abort, а на тие што се онлајн им пишува Ping Timeout во мојот quit msg.... wtf??? прв пат ми се дешава ова
2. При даунлоад со лисицата, операта или било кој браузер, на пола даунлоад ми се укочува даунлоадирањето и си стои така и не мрда :? :? :?: :?: :?: :?:
ХЕЛП :? :? :? :?
StenmarC напиша:2. При даунлоад со лисицата, операта или било кој браузер, на пола даунлоад ми се укочува даунлоадирањето и си стои така и не мрда :? :? :?: :?: :?: :?:
StenmarC напиша:StenmarC напиша:2. При даунлоад со лисицата, операта или било кој браузер, на пола даунлоад ми се укочува даунлоадирањето и си стои така и не мрда :? :? :?: :?: :?: :?:
Луѓе дајте помош за ова.... страшно ме нервира. Со се пробав да скенирам ништо не најде![]()
gerard напиша:Може некој да ми најде линк за download на BeerShare. Не можам да го најдам самиот..
Фала однапред
humanoid напиша:gerard напиша:Може некој да ми најде линк за download на BeerShare. Не можам да го најдам самиот..
Фала однапред
BeerShare
gerard напиша:Барам BeerShare, а пазете го линков www.bearshare.com![]()
gerard напиша:humaniod да не си ти јас не знам што ќе правам![]()
![]()
Види, имам една нејаснотија. Cute FTP програм сакам да конектирам. Имам јузер и пас.. имам нели регистрирано домејн и ми бара Host address. Која е таа адерса хост? Пробав се..
Адресата на серверот кај што сум го регистрирал домејнот ли?
Ако знаеш те молам ..повели![]()
И ако ме свати..![]()