Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ве молам ако некој има некои информации на македонски јазик во врска со слики,графика и слично, поврзано со веб страна како што се форматите JPEG, GIF i PNG ке ве молам да постираат зошто ми треба за проектна задача на факултет... чекам одговор

еј да ве прашам: ако не си го знаеш пасвордот, ни прашањето шо си го поставил и си го одговорил (при регистрирањето на мејлот) и ако немаш алтернативем мејл има шанси некако да се поврати мејлолт или било што ?

пц. на јаху е мејл адресата

SteF, јас не верувам. Ама за сигурно почекај и други да ти одговорат.

0 %

SteF напиша:
еј да ве прашам: ако не си го знаеш пасвордот, ни прашањето шо си го поставил и си го одговорил (при регистрирањето на мејлот) и ако немаш алтернативем мејл има шанси некако да се поврати мејлолт или било што ?

Мислам дека шансите ти се сведени на минимум а тој минимум се сведува на хакирање :)

SteF напиша:

И јас мислам дека шанси нема. Ако можело, тие што ти го знаат мејлот (не и пасвордот) можат да пишат алтернативна меил адреса и да ти го откријат пасвордот. Не е логично да може.
Најбољиби било да пробаш некои можни пасворди или да пробаш да одговориш на прашањето. Друго чаре нема.
Освен ако можеш да го хакнеш Yahoo:icon_lol:

Jane напиша:
И јас мислам дека шанси нема. Ако можело, тие што ти го знаат мејлот (не и пасвордот) можат да пишат алтернативна меил адреса и да ти го откријат пасвордот. Не е логично да може.
Најбољиби било да пробаш некои можни пасворди или да пробаш да одговориш на прашањето. Друго чаре нема.
Освен ако можеш да го хакнеш Yahoo:icon_lol:

ја благе везем немам со хакирање така да шансите одидоа во минус, али је*ига шта је ту је.

иначе не ми е за мене лично туку за една пријателка, фората е шо има битни мејлови и информации на таа адреса.

SteF напиша:
ја благе везем немам со хакирање така да шансите одидоа во минус, али је*ига шта је ту је.

иначе не ми е за мене лично туку за една пријателка, фората е шо има битни мејлови и информации на таа адреса.

Hmmm....mene muabetov mi lici deka sakas da i gi citas mejlovite na prijatelkava ;)

Не дека е нешто хитно ама ај
Иам maxtor HD,до пред некое време се беше уред,арно ама у последно време 2-3 пати ми се има десено на стартување да не ми го препознае хардот и да ми вика primary master-none,и башка од коа почна така да ми праи,не ми пишуе primary master-maxtor 6Y080LO,туку само primary master-IDD HARD DISK.зашо ми праи така?

Видо во BIOS намести рачно primary master да ти е HDD...ако ти го нема на листа, може да му е дојден крајот:)

436053 напиша:
Иам maxtor HD,до пред некое време се беше уред,арно ама у последно време 2-3 пати ми се има десено на стартување да не ми го препознае хардот и да ми вика primary master-none,и башка од коа почна така да ми праи,не ми пишуе primary master-maxtor 6Y080LO,туку само primary master-IDD HARD DISK.зашо ми праи така?

Imav eden IBM40gb disk sto mi pravese taka i na krajot crkna.Iskoci deka taa cela serija diskovi na IBM imale problemi so greenjeto i ne bile za serveri t.e. ne bile za podolga neprekinata upotreba od nekojsi 12 saata.Nesto elektronikata ne im bese vo red.Probaj da go ladis diskot so onie ventilatorine pod diskovi sto se stavaat.Proveri kolku ti e zezok diskot koga ti pravi taka, eve go i vremeto stopli i pogolemo zagrevanje imas i vo kompot.U sekoj slucaj napraj si backup

436053 напиша:
Мене ми правеше нешто у овој стил, го отворив куќиштето, го откачив хард дискот и повторно го приклучив. Проблемот беше отстранет.

Ај ве молам итно ми треба да ми кажете како се мења passwordot на MSN месинџер. (го знам стариот ама сакам да го сменам)

Jane напиша:
Ај ве молам итно ми треба да ми кажете како се мења passwordot на MSN месинџер. (го знам стариот ама сакам да го сменам)
Ќе се логираш со твојата е-маил адреса на Hotmail. Во горниот десен агол се наоѓа линкот Options кој ќе те одведе до страната каде може да ги промениш подесувањата за твојот account.

options.jpg

Потоа, на страната која ќе ти се отвори ќе кликнеш Password и таму ќе ја промениш лозинката.

pass.jpg

Поздрав, Топка. :wink:

Барам некоја страница за генисовата книга на рекорди знае некој ???
нека ми пише пп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom