Може да е и до конекцијата ама и до броусерот некад. Стисни ктрл + Ф5 и види дали ќе се среди
Глејте како ми излегуваат сликите на интернет.
Шо може да му биде?
Едит:Ако не се гледа сликата еве линк http://img11.imageshack.us/i/69420354.jpg/
Пристапи до адресата на рутерот пример 192.168.1.1 логирај се како админ и таму ќе го сетираш пасот во соодветниот дел. Ако не знаеш ip на рутер во cmd пиши ipconfig и види default gatewayАј ќе ве молам за помош? имам рутер Thompson и од него земам безжично на комп и лаптопот. е сега некое копиле од комшиите изгледа почна да ми краде пошо ми кочи многу а и брзо ми се троши нетот. е сеа како да му ставам пасворд на рутерот????????????
како се логираш на gmail (google e-mail)?Дај некој да ми каже кој е проблемот со youtube? Неможам да се логирам, ми вика нешто google acounts.
Ќе си подесиш Port Forwarding, бар кај мене на тој принцип работе. За жал на секое морам да одам Setup Guide во uTorrent :SЗошто кога ставам да донлоадирам некој торент не почнува да се донлоадира се додека не го дисконектирам па конектирам рутерот е тек тогаш почне да донлоадира?
\
Port Forward e само за UPLOAD.Ќе си подесиш Port Forwarding, бар кај мене на тој принцип работе. За жал на секое морам да одам Setup Guide во uTorrent :S
Port Forward e само за UPLOAD.
И како да го средам сега?Ќе си подесиш Port Forwarding, бар кај мене на тој принцип работе. За жал на секое морам да одам Setup Guide во uTorrent :S
Пробај со uTorrent, пушти да се симиња торентот. После оди: Options -> Setup Guide -> Run tests, после тоа би требало без проблем да почне да симнуваИ како да го средам сега?
Ако е испратен твитот мора да стига кај него во „Mentions“, освен ако те блокирал мислам дека не може да го споменуваш. Или пак твитер има некој проблем, знае да зафркава.Не знам прашањево дали е за тука...
Иам проблем со твитерот.
Кога пишувам, и кога нели онадам по некој (@) кај него тоа јас што сум пишувал не стига.