Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
vardarce напиша:Јас сум судија и кажувам дека нема.
Sudija peeeedeeeer :pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vardarce напиша:Јас сум судија и кажувам дека нема.
Напишано од memberix
Ја го гледам светот како WC шоља, и мислам редно време е некој да пуште вода. (како пред неколку илјада години - Дедо Ное и компанија)
![]()
Напишано од Јаков
Јас немам некоја специјална техника, но затоа располагам со завидлива брзина.
Правам 1500 обртаи во единица време со јазикот, по што госпожата е на лустер и вика по се и сешто што ќе и налета.....
Мојот 1500ти пост им го посветувам на сите кои вечерва планираат да применат некоја од техниките понудени овде.
Напишано од Thief
Дополнување на постот од Јаков: кај него едницата за време во СИ системот е час, а кај мене секунда, па бирајте - 1500 на час или 1500 во секунда!![]()
Напишано од vardarce
Јаков мислам дека треба да издадеш книга со наслов "1500 зашто, 1500 зато да употребите језик".
Напишано од Јаков
Цитат:
Напишано од Thief
Дополнување на постот од Јаков: кај него едницата за време во СИ системот е час, а кај мене секунда, па бирајте - 1500 на час или 1500 во секунда!![]()
Еве што може да каже млад неискусен момчак.
Единица време момче младо е времето кое е потребно врвот на јазикот да помине едно ротационо движење околу централниот дел на врвот на женскиот ”светилник”.
Дај бе најдете такво смајли. Лижачко.
Macedalien на телефон напиша:Бибике, дали знаеш која е единствената реченица на кавадаречки дијалект составена од 5 збора,од коишто секој има по две букви?
bibika на телефон напиша:Чекај стој,ај одново...ако може...?
Macedalien на телефон напиша:Дали знаеш која е единствената реченица на кавадаречки дијалект составена од 5 збора,од коишто секој има по две букви?
bibika на телефон напиша::ija: Кавадаречки? Не...? Која?
Macedalien на телефон полека напиша:” Д`г ... ж`т ... в`к ... п`н ... б`и ”
_|Sp|DeR|_ напиша:Ама на вториот триаголник фигурите се различно распоредени а уствари сите исти квадрати ги имаш...Ти споредуваш работи кои не се споредуваат!
но коментAceva напиша:Добро, значи го рипаме февруарскиот и се префрламе во пролетта, 2005.
Се качуам ја на мојот Фергусон и убацуам у втора за пролетно орање. Спуштам ралници и гордо заорувам. На вториот прегон слушам грозен звук што може да значи само едно - с'еба ралникот. Заустављам машина, притрчуам и како што очекував, сум налетала на каменчуга, поголемка. И таман ја да пробам да ја измкнам, притрчуваат едни двјца момци, плавушани, зборат нешто као оној 007 и ме тргаат од каменот. Си велам - Види што фино васпитана омладина, стално спремна да помогне. Го спакуваа тоа каменот, не ги сфатив шо маабет ми направија, само Русија разбрав. Некни си го видов каменот на телевизор.
Да резимираме, за да не се чита по седум пати. Од прикаската може да се заклучи дека:
a) јас сум земјоделка
б) можда сум и камењарка
в) во Русија немаат квалитетни камења за еспионаж
г) пишан англиски разбирам, говорен - тешко
д) имам еден ралник помалку
ѓ) имам телевизор
Jovana15 напиша:Lambe ne mi e bas nekoj golem fan,ne slusam pesni od nego,no ne ni mi se sviga negoviot nacin na oblekuvanje..Mislaaaaam alooo mene poveke na zensko mi lici od kolku na maskopoglednete go na prvata slika..
Na boldiranovo nemam komentar. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Jovana15 напиша:Da sch00lGirl ozbilno, lambe ne mi e fan,fanovi mi se popoznatite pejac/ki..Ne mozam nikoj da odvojam posto gi ima poveke..
Locutus of Borg напиша:Star Trek, South Park, Star Trek, X-Files, Star Trek, Futurama, Star Trek, Simpsons, Star Trek, The 4400, Star Trek, Quantum Leap, Star Trek, Spin City...и нормално, Star Trek.
Напишано од Aceva
Добро, значи го рипаме февруарскиот и се префрламе во пролетта, 2005.
Се качуам ја на мојот Фергусон и убацуам у втора за пролетно орање. Спуштам ралници и гордо заорувам. На вториот прегон слушам грозен звук што може да значи само едно - с'еба ралникот. Заустављам машина, притрчуам и како што очекував, сум налетала на каменчуга, поголемка. И таман ја да пробам да ја измкнам, притрчуваат едни двјца момци, плавушани, зборат нешто као оној 007 и ме тргаат од каменот. Си велам - Види што фино васпитана омладина, стално спремна да помогне. Го спакуваа тоа каменот, не ги сфатив шо маабет ми направија, само Русија разбрав. Некни си го видов каменот на телевизор.
Да резимираме, за да не се чита по седум пати. Од прикаската може да се заклучи дека:
a) јас сум земјоделка
б) можда сум и камењарка
в) во Русија немаат квалитетни камења за еспионаж
г) пишан англиски разбирам, говорен - тешко
д) имам еден ралник помалку
ѓ) имам телевизор
Од темата како ги замислувате рајот и пеколот...Не си нормален човечеJ0ker_MKD напиша:Рајот: Компјутери на сите страни.. најјаки конфигурации, фул опрема за играње, озвучување, плазма екрани и сл.
Пекол: Исто тоа само што нема струја![]()
Aceva напиша:За жал, постојат многу нодговорни иматели на животинчиња. И јас не ја гледам поентата на затворање куче на балокнот од зграда (на овој припек), а тој сиромавот цвили цел ден, сам и напуштен.
Затоа пак за мојот мачор поточно е да кажам дека тој ме има мене, отколку дека јас го имам него. Ме вози сто.
Отвори, затвори врата (а прозорците отворени, и дворот негов), наполни ми вода оваа е од пред пол саат, дај нешто интересно за јадење (прво ја чита цената на конзервата па јаде или ја остава со резигнација), ладно ми е - уклучи греалица или барем столна лампа. Не може да читаш сега, треба да ме чешкаш под брадата. Дај го топчето да си играме. Ми се изгуби топчето - најди ми го.
Брка цуци по маало, се тепа, и кога ќе се врати офуцан целиот јас му ги залечувам јуначките рани.
Дали сум јас слободна?
Aceva напиша:Точно затоа, иако ми се кучињата помили, се дружам со мачори. Зашто се понезависни. Инаку овој полу-мачор полу-куче го враќа топчето и мјаука за да му го фрлиш повторно. Усмртува глувци и и гулаби и ги носи на заедничката трпеза, како што е ред, да поделиме. Е сега, јас што се закачувам за таван на неговите изливи на благодарност и заедништво - мој проблем.![]()