Интер - Милан, 06. мај, 20.45

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam za dekor, eve slusham ke go prodale Ibra :D
A oчекуем курчење од негова страна а и можна продажба и атак на фудбалери што нема да зимаат 10мевра по сезона, таков е он, самобендисано копиле, ја убеден сум дека ќе го осетат тоа и фановите од Милан, доволен е неговиот однос у една таква Барселона за да знаеш шо чоек е а и начинот на кој си отиде од интер, каде чудно му било што Меси и Чави го слушале својот тренер ко ученици да му се. :pos:
Воув каков преседан е тоа, да не постапуваше така Меси, сигурно немаше да има 3 златни топки, 2 ЛШ титули, и 72 гола сезона се на се. Кој дебил.
--- надополнето: 6 мај 2012 во 23:11 ---
Батали ти Иброво, Суљо не изиграл боља утакмица за Интер последниве три сезони. :)
:pos:Смешно е зашто е точно ова.

Интересна изјава од ESPN

ESPN says that Cambiasso's header wasn't a goal and that all 3 penalties existed.

Што се случи бре, што е било оваа лелелел 4-2 невозможно. Дајте ми опис од утакмицава детали ме интересират зошто не го гледав натпреварот :)

ајде постави го голот на Каладзе..знам дека неможиш да се воздржиш:pos:

ајде сеа ти дај си некоја од теориите у кои се е местено. Знам дека ја смислуваш да ти биде што е можно посложена :icon_lol:

ајде сеа ти дај си некоја од теориите у кои се е местено. Знам дека ја смислуваш да ти биде што е можно посложена :icon_lol:

веднаш внуче..следното коло ќе напишам на соодветната тема кој утакмици ќе завршат икс и готово:D
--- надополнето: 6 мај 2012 во 23:15 ---
Утакмица створена за Меси...и за двата тима би шутирал пенали ако му се даде :icon_lol:

Ibra>Penaldo,Mesi:icon_lol:

Сите заборавивте, Ибра прв пат не освојува Серија А, и како кога отиде во Барса по титула ЛШ, пак Интер(во најлошата сезона последниве години) два пати го тепаше доволно да не земе титула.

Колку и да ги мразам Милан, овој Ибра стално коа ќе се доближеше до гол се потев. Играчиште е, тоа никој не му го спори, ама што дека кога е искварен до срж.

Инаку ај честито нека ни е победа, и плус пак сме у игра за 3 место а? Удинезе и Наполи ако изгубат, и ние го тепаме Лацио, и што друго треба да се деси? :LOL:

Колку и да ги мразам Милан, овој Ибра стално коа ќе се доближеше до гол се потев. Играчиште е, тоа никој не му го спори, ама што дека кога е искварен до срж.

Инаку ај честито нека ни е победа, и плус пак сме у игра за 3 место а? Удинезе и Наполи ако изгубат, и ние го тепаме Лацио, и што друго треба да се деси? :LOL:
Ибра да освои ЛШ

inaku shto se raduvame be? Lazio, Napoli i Udine treba da kiksnat za toa nezasluzheno treto... thats not happening.

Aбе ебати играчиштето веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom