Интер - Милан, 06. мај, 20.45

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Who-is-the-real-Prince.jpg

Поздрав !
:pos::pos::pos:

Тек сеа колку делува смешно моментов, посмешно и од првиот дел од сезоната кога истиве слики се вртеа.

jesus-says-cool-story-bro.jpg

Извини Милан, али Интер владее во Милано :X3:

Ко Драги шпага му го мафтам на Ибра кога ќе го видам на тв екран...

Попара батиња Интерисри...попара!

Forza Milan!
Попара попара... :pos:

Ама нема да ве реметам, жал ми е, сакав да бидете прваци. Што е тука е. Честитки за Јувентус.

Дечки срамота е да зборите за кој е Принц во Милано :)
Се знае кој е, Диего МИЛИТООООООО!

Искрени честитки до навивачите на Јувентус, па здравје наредна сезона ако дедо Морати фрли некој милион, да ви бидеме конкуренти, и да гледаме правото дерби на Италија!

Честитки за победата,да не беше судијата ова дерби ќе изгледаше мн подобро и попеколно.
Поздрав :)

ЛАПАЈТЕ ГО СОСЕ ЈАЈЦА,ЛАПАЈТЕ ГО !!

A Боатенг го споредуваа со Милито бе :pos:

Диего Алберто Милито ќе ја реши. 1-0 за Интер.
Се арно си започна, ама судијата ја заеба. Иначе требаше 1-0 да си заврши.
Ама ипак принцот ја реши.
Колку и да имам(/в) омраза кон Интер од 28.4.2010, ми се полни душата кога добиваат вакви големи натпревари, во моментите кога се максимално потценети, а па кога принцот Диего Алберто Милито ги решава овие натпревари... е тоа е прајслес!

Заслужено си тепаше Интер нема што.Јес да Рицоли со неколку одлуки максимално го сјеба дербиво али и без тоа овој крпен состав на Милан немаше шанси да излезе со 3 бода од Сан Сиро.

п.с Муабетите дека Интер ќе му пуштел на Милан-:tapp::facepalm:

ЛАПАЈТЕ ГО СОСЕ ЈАЈЦА,ЛАПАЈТЕ ГО !!

A Боатенг го споредуваа со Милито бе :pos:
Боатенг е ѕвер,а нема ни потреба да го споредувате зошто не играат иста позиција :)

Милито е ѕвер бе шо ви е на вас од 2 пенала ни еден не промаши денес еееееј !!!!!!! ЅВЕРУУУУУУУ !(y)

ФАК ОФ !

Ми се насолзија очите од среќа за Интер, особено поради неправдите од прво полувреме! FORZA INTER!

Боатенг е ѕвер,а нема ни потреба да го споредувате зошто не играат иста позиција :)

Meне јасно ми е,ама објасни им на другар4iњата твои во претходните постови.

Милито е ѕвер бе шо ви е на вас од 2 пенала ни еден не промаши денес еееееј !!!!!!! ЅВЕРУУУУУУУ !(y)

ФАК ОФ !

не ибрахимовиќ е звер со милион пенали по сезона

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom