Интер - Јувентус (Сабота од 15:00)

• Креатор на темата Креатор на темата Jonathan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Арно му текнало на некој бар тема да направи... овие фановите на интер без никакви мотивација за тема да отворат.

Арно му текнало на некој бар тема да направи... овие фановите на интер без никакви мотивација за тема да отворат.
За вас само ваков вовед. Кога отворив тема со вовед од фудбалиталија 10 страни изнапишавте дека сум бил пристрасен и сум пишувал глупости а уствари само беше превод, така да... бујрум тема со вовед баш по ваша мерка и преварантска анкета исто така по ваша мерка...

Јас мислам дека фино ќе ги размонтираме и со комбиниран тим,чисто колку да се крене атмосфера за со Баерн.

mu zaviduvam na taj so ja ima otvoreno temata, sto gledat adminite i ne ja izbrisat podobro vo seria a da komentiram odkolku na vakva sranje temaa

Третиов Интер ќе победи мислам пошто вториот Интер ќе го тера на изгуба а првиот Интер ќе биде судија. чао

mu zaviduvam na taj so ja ima otvoreno temata, sto gledat adminite i ne ja izbrisat podobro vo seria a da komentiram odkolku na vakva sranje temaa

темава е појака од сите твои постови заедно + целиот профил што го имаш, минус оние испади што ги имаш кога си под дејство на струмичка д'фка, од онаа јаката.

I'm back е љубоморен пошто доби конкуренција. Forza Jonathan !!!

Еее... кога ви викаше Бене: Сите сте за Интер, само не признавате! :pos:

Гласав за третата опција после долга и исцрпна анализа. Нека победи најдобриот Интер! :vozbud:

Интер е појак и очекувам да победи, така да и мојот глас оди за Интер.

Ова е врвот до сеа.Темава треба да си добие свое место во историјата на форумов

Уште под импресии од избориве, а брачко?

З‘ш не можам да гласам за трите заедно или само за две?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom