пази чедо можи се од оние што регрутираат жени за во ИСИЛМе заследија 20 странци за 10 минути и после ме одследија Можит некој да ми објаснит што чудо ќе беше ова? Дан сум на некоја страна за запознавање и средби
Со самото ставање на хаштагови по сликите, може да се случи да добиеш вака некои бонус ликови што ќе те следат.Не, од нигде никаде во рок од 10 минути ми стигнаја известувањата. И сеа нишо ич уште неколку останаја Чудесија..Прегледај го приврзокот 120185
Јас ја користам Pixlr, ги има повеќето ефекти од Инстаграм, плус уште некои и не ја кропнува сликата, а има и интересни опции за едитирање. И има и поприродни ефекти, што ќе ги истакнат убаво на пример боите, а не апла да ти ја офарба цела слика.Има ли некоја добра апликација со интересни алатки за едитирање на слика за инстаграм? Нешто по добро од оние на Инстаграм ?!
дај прати по пп некоја слика да ги видимеИма нов апдејт.. 3 нови филтри ставиле, само едниот ми се свиѓа. Ја вака не ги користам многу нивните филтри.. се заразив со оние на vsco cam, предобри ми се
Претходно го верификува профилот преку мејл? Мене досега не ми се случило да ми побара број од мобилен. Само на твитер.Da Ve Prasam Nesto ..
Da ne znae nekoj vcera napraviv instagram i posle edno 8 saata sledev me sledea , lajknuvav sliki i naednas
mi se pojavi Verify Your Account - enter your phone number staviv brojot ne mi prati nisto probav edno 6 pati a sega mi vika vnesi drug broj pak dzabe ve molam za pomos sto da napravam ??