Instagram (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Rickyyy
  • Време на започнување Време на започнување
Планираат да воведат Инста Мјузик во МК некогаш?

Имате проблеми последниве дена со Direct? Мене ме зеза нешто.

Реклама на активен инстаграм профил за ниска цена.
заинтересирани во порака

Како е можно да има некој логиран на инстаграм профилот доколку никој нема пристап до самиот телефон или емаилот, а сепак во ласт активити стои логиран во друг град и тоа ласт актив 60мин бла бла?
И дали е тоа причината да излегува чатот неколку пати.. на пр. Пишуено со иста особа им излаваат 3 чата?

Како е можно да има некој логиран на инстаграм профилот доколку никој нема пристап до самиот телефон или емаилот, а сепак во ласт активити стои логиран во друг град и тоа ласт актив 60мин бла бла?
И дали е тоа причината да излегува чатот неколку пати.. на пр. Пишуено со иста особа им излаваат 3 чата?
Можда од компјутер некој ти влага? Смени пасворд одма

Нема врска тоа, до мобилниот оператор е тоа. Ако некој стварно ти влегол прво ќе мора преку емаил или смс да верифицира дека он е ти.

Никогаш до сега немало емаил дека има друг логиран или дека пробал но во ласт активити логирано од друг град, направен логаут, но по тоа со чатот малку сумлива работа дали некој има пристап до целиот телефон или само до инстаграм или пак можеби до 4г е

Никогаш до сега немало емаил дека има друг логиран или дека пробал но во ласт активити логирано од друг град, направен логаут, но по тоа со чатот малку сумлива работа дали некој има пристап до целиот телефон или само до инстаграм или пак можеби до 4г е
Тоа со другиот град нема врска :) јас живеам во Милано и апликацииве викаат дека сум во Падова, Фиренце, Рим...
Зошто не пробаш са им пишеш директно на инстаграм, а во меѓувреме за да се смириш смени пасворд

Здраво
Автоматски ми се апдејтира инстаграм и сега неможам да видам кој следам или кој ме следи, а и за други профили е исто.
Кога и да стиснам Followers или Following ми се појавува истата порака

Please wait a few minutes before you try again.

Има чаре да се реши проблемов?

До дека не ја отворам аплилацијата пораките не ми стигаат неможев нигде да најдам каде да го решам проблемот, некој да помогне.

Има некој искуство со враќања Инстаграм профил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom