Infected Mushroom @ Скопски Саем - 19.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Infected Mushroom на 9. септември во Скопје

популарното дуо доаѓа со уште неколку музичари кои свират со нив на ваквите концертни музицирања во живо.

!!!ИЗВОР!!!

Значи дека нема да бидат сами а тоа значи дека ќе биде лууудооо!!! хехе

Р.Ѕ. Пишува 9ти септемвти ама тоа е грешка. Така пишуваше и на ммм.

leleee nema da bidam doma, a inace mi se idese ne nekoja zurka, odamna nemam ideno na nekoj trans

Одличен настан има да биде ова. Очекувам супер журка на скопски саем на одличниот бенд кој можеби и нема да добиеме баш прилика за гледање на infected live во полн состав.

АУУУУ едвај чекам лудило ке бидеее
8B69911264B8BC49AB2D4DBE8C577322.jpg

abe bratuced mi neso mi rece deka karta ke bide okolu 450 - 500 pa ke se pokacuva so tek na vreme poso tipcite neso mn si dignale akcii.... ali nema veze inace ke se ubacat pak so vicious delicious poso nemaat nov album.. bar spored mene...ali top ke bide poso live ke idat

abe bratuced mi neso mi rece deka karta ke bide okolu 450 - 500 pa ke se pokacuva so tek na vreme poso tipcite neso mn si dignale akcii.... ali nema veze inace ke se ubacat pak so vicious delicious poso nemaat nov album.. bar spored mene...ali top ke bide poso live ke idat

КОЛКУ ПАРИ КАРТА??????

Не се пропушта :vozbud:

Шо знам бе, одувек сум поштуел клабинг, али транс клабинг никоаш. ТАка да ја испуштам ова сто посто

klabing mabing ovo ono trans si e trans pshiodelija do kraj jesda infected se malce po lajt ama dobri se.... kako sakate ja znam deka sum tamu 300% .....

Ако некој нуди гратиси нека каже. Ако не ќе пробам да изгребам 500че од моите :)

Како шо идеа прогнозите, карта 500 денара. Продажни места стандард, Чув де Чув обавезно, сеа незнам може и у Југотон опалиле. :)

500 денари за двајца гнасни евреи шо праат транс. Абе ајде.

500 денари за двајца гнасни евреи шо праат транс. Абе ајде.
Баденце пет гнасни евреи се. По 100че од гнаса:)

Ќе има пичиња на мдм.....џаст фор ју:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom