Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро извозено, иако ке приметам дека не е форсираше до крај, причината не е битна... можеше и побрзо и по спектакуларно ам ане извозе така... и за крај колку да не ме сватат грешно не дека типов не знае како да форсира до крај туку се гледа дека нејќеше...Еве едно аматерско видео кое е сто пати поинтерсено од видетото на брз куг.
Сепак вакво видео би било добра реклама за сајтот кој единствено точно ги пренесува вестите од Авто мото спортото на Р.М.
Форсира и тоа не си свесен колку. Таков изглед дека не форсира даваат кадровите од внатре кај што се гледа возачот. Тоа е од тренинг и ако ме држи памет тоа е од друга стаза во странство само уклопено е во ова клипче. Иначи му нема рамен на балканов во неговата класа за другите неможам да зборам. Еве го целиот onboard од водно прва трка со таа кола има малце проблеми со шалтањето.добро извозено, иако ке приметам дека не е форсираше до крај, причината не е битна... можеше и побрзо и по спектакуларно ам ане извозе така... и за крај колку да не ме сватат грешно не дека типов не знае како да форсира до крај туку се гледа дека нејќеше...
и да, точно, вакви видеа би го промовирале сајтот на брз круг онака како што треба а не некои две фуфици што се сликаат на авто отпад... додуша и таков тип на видео би промовирале како што треба, ама наместо фиќофците да беа ставени ферари или ламбо некое на пример...
јас се кладам дека имало и продолжеток од видеото кај што го стартувале фиќото и брчеле малку со него... ама е исечен тој дел, пошто ептеееен глупо изгледало...