Индустриска Мотивација (The next level 2K12) - Тим БРЗКРУГ

• Креатор на темата Креатор на темата Broo
  • Време на започнување Време на започнување
Еве едно аматерско видео кое е сто пати поинтерсено од видетото на брз куг.
Сепак вакво видео би било добра реклама за сајтот кој единствено точно ги пренесува вестите од Авто мото спортото на Р.М.

Еве едно аматерско видео кое е сто пати поинтерсено од видетото на брз куг.
Сепак вакво видео би било добра реклама за сајтот кој единствено точно ги пренесува вестите од Авто мото спортото на Р.М.
добро извозено, иако ке приметам дека не е форсираше до крај, причината не е битна... можеше и побрзо и по спектакуларно ам ане извозе така... и за крај колку да не ме сватат грешно не дека типов не знае како да форсира до крај туку се гледа дека нејќеше...

и да, точно, вакви видеа би го промовирале сајтот на брз круг онака како што треба а не некои две фуфици што се сликаат на авто отпад... додуша и таков тип на видео би промовирале како што треба, ама наместо фиќофците да беа ставени ферари или ламбо некое на пример...

јас се кладам дека имало и продолжеток од видеото кај што го стартувале фиќото и брчеле малку со него... ама е исечен тој дел, пошто ептеееен глупо изгледало...

добро извозено, иако ке приметам дека не е форсираше до крај, причината не е битна... можеше и побрзо и по спектакуларно ам ане извозе така... и за крај колку да не ме сватат грешно не дека типов не знае како да форсира до крај туку се гледа дека нејќеше...

и да, точно, вакви видеа би го промовирале сајтот на брз круг онака како што треба а не некои две фуфици што се сликаат на авто отпад... додуша и таков тип на видео би промовирале како што треба, ама наместо фиќофците да беа ставени ферари или ламбо некое на пример...

јас се кладам дека имало и продолжеток од видеото кај што го стартувале фиќото и брчеле малку со него... ама е исечен тој дел, пошто ептеееен глупо изгледало...
Форсира и тоа не си свесен колку. Таков изглед дека не форсира даваат кадровите од внатре кај што се гледа возачот. Тоа е од тренинг и ако ме држи памет тоа е од друга стаза во странство само уклопено е во ова клипче. Иначи му нема рамен на балканов во неговата класа за другите неможам да зборам. Еве го целиот onboard од водно прва трка со таа кола има малце проблеми со шалтањето.

А и да не испадне само дека ги ругаме еве една слика од нашето аутце. Со Авто+ се единствени што го следат спортов.
247121_203699499672035_100000959580217_506782_2064243_n.jpg

301363_2274512074197_1590552911_32243259_60040006_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom