Инцидент во Собранието

• Креатор на темата Креатор на темата GTFO
  • Време на започнување Време на започнување
Но што ако се тепале, зошто имате потреба да знаете мое и наше мислење? Ние сме единствените албанци што ги знаете?

Или па мислите дека треба одговорен да се чувствувам нешто?

Не бе брат ми зошо овој ја го гласав и ја го бев ставил за одбрана да го брани а он рукавици го немал.Што ќе праиш прост народ уште попроста држава.Ама ако така треба,овие нека се тепаат нека си ги пунат џебовите кај и да е луѓево ќе снемаат и пари од 1ви до 5ти да се прехранат,ама тогаш ќе биде зошто мора факултет да учите треба некој и општа работа да работи.А ти со проста работа не можеш ни секој ден гзот со влажни да си го бришеш.

Но што ако се тепале, зошто имате потреба да знаете мое и наше мислење? Ние сме единствените албанци што ги знаете?

Или па мислите дека треба одговорен да се чувствувам нешто?

Не бе брат, чим овие у парламент не се осеќаат одговорно, оти ти, ти не си го гласал, или да?. :свиркам:

Ниеден од нив не рече не снимај бе...абе каков срам што го ебам..

Јас многу ценам добра тепачка, ама овие ептен за никаде. Нити знаат да водат држава, ни знаат да се степаат како мажи.
Па овие македонските пратеници жив срам, како жени бегаат. :facepalm:

why-bad-people-do-good-things.jpg

Примитивност на ниво. Да не се руши просекот на државата у собрание.

Мене ме изненади (читај “ме насмеа“) тоа “ортак немој, ортак на страна, ортак не ортак“ наместо да ги одвои.

Интересно би било и ДПА да излезе од собранието. Затоа што вистинските дела ќе си го покажат лицето. И ќе нема кој да и ја попречува работата при “успешното“ водење на државата преку донесувањето на законите, менувањето на уставот или пак носењето на буџетот.

А пак од друга страна не знам како албанците можат да гласаат за ваква идиотска партија како ДУИ (демоктатска унија на идиотите). Како што сеуште не можам да разберам како можат ромите да гласаат за Амди пијаницата. Многу прашања, а одговори нема.

Во врска со тепачкава. Цело време сакаат да ги задоволат потребите на албанците, наместо на целокупното население кое живее во Македонија. Како на пример, нашата демохристијанска партија, која дојде на власт со помош на разни далавери се грижи односно не се грижи за целото население. Социјалдемократите кога беа на власт исто (се грижеа односно не се грижеа), но тогаш во коалиција имаа интелектуално тело.
Треба своите насоки да ги упатат и кон исток малку, а не само, Тетово, Гостивар или Дебар и Струга....тука може да се воочи причината- желба за власт, моќ и пари.

Слушав дел од разговорот “добро е тоа затоа што е блиску до границата со Косово“! Нешто што би требало да се изгради, но не слушнав добро што. Дали ова не е идиотизам?

И за крај. Екс министерот, (и екс терорист), сега пратеник и член на терористичката ДУИ, “добро“ се тепа. Знае да удри, но не и да се затвори, затоа попи и неколку бокса. Мала забелешка.........:)

Конечно и од политичарите да видиме нешто оригинално, без режија, сценарио...

кој е оној со белата коса на 0.15 што се улетува и јаде ќотек.Некад не е само муда да имаш.

Не се улетува он, со него од почеток започна тепачката , тој е пратеник од ДУИ , Реџаил Исмаили. Он беше нападнат од пратеникот на ДПА, Орхан Ибрахими.

А пошто Орхан е од Опае , а Реџаил од Слупчане , две соседни села ... веројатно ова ќе има продолженија, ќе се замешат и фамилиите на едните и другите , ако не успее да ги смири некој.

Не се улетува он, со него од почеток започна тепачката , тој е пратеник од ДУИ , Реџаил Исмаили. Он беше нападнат од пратеникот на ДПА, Орхан Ибрахими.

А пошто Орхан е од Опае , а Реџаил од Слупчане , две соседни села ... веројатно ова ќе има продолженија, ќе се замешат и фамилиите на едните и другите , ако не успее да ги смири некој.
Ако Орхан е овој од говорницата со сивата кошула боље нека не му бараат продолжение:icon_lol:А оние 2цата што паднаа на земја при крај на тепачката кој се?

Тој високиот најмногу падна..[DOUBLEPOST=1409087529][/DOUBLEPOST]овој :icon_lol:
hqdefault.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom