Империја на козите

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
да си ибеш векот да си ибеш :pos:

Ова со козиве и овциве кога ги гледав на Мотика ми беше хит на месецот! Само очекував да ставиш повеќе актерки во видеото:icon_lol: ! :ROFLMAO:

Mojata imperija e najmokjna sila na planetava :LOL:

Џабе ја тргнаа од Youtube песната веќе навлезе во АНАЛИТЕ на нашата музика ;)

Ми го разубај дено :pos::pos::pos::pos:

Пред било што да мрчите, земете на официјалната страна прочитајте ги мислењата за песната, има позитивни мислења од секаде, некои го делат мислењето со мене дека треба да се доработи песната, а само вие и гејците ја хејтате. Како очекувате некој да гласа позитивно кога сами ние се потценуваме, и не само за песната ние македонците така правиме за се. Нјакриво ми паѓа кога ја омаловажуваат Есма што е циганка, пред да речеме дека е циганка таа е голема хуманистка има посвоено и изгледано 50 деца, епа драги мои кои друг го направил тоа во Македонија. Повелете мрчете уништето го и тоа малку што остана во земјава. Разочаран сум!

Треба да си наглув за да ти се свиѓа песнава, и слеп за да ти се свиѓа спотот. Уште едино што фали на песната е текст Спонзорирано од владата на РМ. Мизерија!

Ги поддржувам сите пародии и заебанции во врска со "Империја".

Пред било што да мрчите, земете на официјалната страна прочитајте ги мислењата за песната, има позитивни мислења од секаде, некои го делат мислењето со мене дека треба да се доработи песната, а само вие и гејците ја хејтате. Како очекувате некој да гласа позитивно кога сами ние се потценуваме, и не само за песната ние македонците така правиме за се. Нјакриво ми паѓа кога ја омаловажуваат Есма што е циганка, пред да речеме дека е циганка таа е голема хуманистка има посвоено и изгледано 50 деца, епа драги мои кои друг го направил тоа во Македонија. Повелете мрчете уништето го и тоа малку што остана во земјава. Разочаран сум!

Офффффф, кога ќе прочитам некој сувишен експерт од роџење кака тебе да филозофира, искрено ми се сере !

Значи никој не ја омаловажува Есма, тоа што таа го има направено е друга тема.
Овде збориме за песната за Евровизија, која што искрено пријателе од ваков ранг на пејач, како што е Влатко треба да се очекува повеќе

Затоа те молам, олабави не !

Ќе ја пратиме тогаш Есма на Хумановизија. Тоа што Федерер е добар тенисер не значи да го ставиме да брани во фудбал.

И сериозно, колку и да не се разбираш од музика, ќе сфатиш дека текстот не можеше да биде поглуп и побезначаен (пишувано е колку да се има рима - енергија=империја wtf?! ), музиката е толку многу монотона што само првите 30 секунди е ок, и после едно те исто и те тера да заспиеш. Гласот на Влатко никаде го нема, можат мнооогу повеќе да извадат од него, Есма само труби, и нејзе можат подобар дел да и дадат...

И сега, кога нешто е толку очигледно глупо, не можеш да не критикуваш, макар што е твое.

Back
На врв Bottom