Име за бенд!?

• Креатор на темата Креатор на темата Сандар
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто не ставите некое подолго име на пример “Брус Ли трча по угорница и по пат тепа со шамари четириесет калуѓери од манастирот Шао лин“ Замисли кога ќе ве најавуваат пред настап!

Ако свират грајндкор зш да не
хахаха

Хех може да биде име на бендот име на албумот и име на најдолгата песна во албумот која трае 3.4 секунди:D:pos2::pos2:
А текстов шо ти го испиша цела дискографија х) (лириките зборам)

Иначе дај бе бидете Гемиџии :)

A zs ne se krstite jetrena pasteta ili pokvarena pavlaka

Значи да кажеше дали пеете на македонски или на странски бе... плус ако сте ко хим (зашо тоа имаш на аватар) далеку сте од рок и треба да се викате СРАЊЕ ама ај да не избрзуем дообјасни се :) Ако сте РОК обичен и пеете на МКД ондак гемиџии од лет3 е добро :)

Задржи си го за себе тоа мислење за ХИМ...бтв да да Гемиџии и мене ми се ептен бендиса...останува да ги прашам на останатите...не свириме ко хим...свириме рок ...

Задржи си го за себе тоа мислење за ХИМ...бтв да да Гемиџии и мене ми се ептен бендиса...останува да ги прашам на останатите...не свириме ко хим...свириме рок ...
Mozete Razzor Dealers neznam samo koj go predlozi:toe:

Ти си знаеш .Јас можам да ти дадам само грајндкор подршка:D

Гнили Трупци би звучело јако (се шалам)

Ај ако имат некој креативен на форумов да предложит име на продавница за музички инструменти? :icon_lol:

Крстете се FREE BEER......многу би било јако коа ќе пишуете по евенти и флаери за сфирки би имало двосмислено значње :vozbud::vozbud:....некат може да кркате ќотек ко пци на сцена ако се собере народ за бесплатно пиво нели...али се во име на рок ен ролот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom