Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки да ве прашам нешто ако знаете... Неодамна купив iPhone 4, донесен од Шведска, го одкодирав се и сега ми бара ID i пасворд од претходниот газда на телефонот, а јас врска немам кој бил!! Да не знаете некое решение, ќе ве молам да ми кажете... Поздрав и секое добро!
Сите апликации што ти се симнати на телефонот со Apple ID од претходниот корисник нема да може да ги update-ниш, зошто немаш пасворд. Ако немаш ЏБ мавај ресет, ако не...ристор само :)

На iPhone 4s од Т-Mobile единствен минус е што може само со Т Моб картица, друго нема проблем или треба да се средува?

На iPhone 4s од Т-Mobile единствен минус е што може само со Т Моб картица, друго нема проблем или треба да се средува?
Можеш со x-sim чипче испод симот да ти работи на други мрежи
или ако е завршен договорот од 2 години може да се направи неверлок, трајно декодирање без додатоци

Откако го надградив телефонот на ios 7.0.3 (iphone 4s со х-сим) имам проблеми со мрежата. Од време на време ја губи мрежата телефонот. Решение за овој проблем?

Уопште не го препознава рутерот, решение?
Иначе пробав и со ресет нетворк сетингс, не помага..

Инсталирав iOS 7 и сега неможам да ја активирам картичката поточно неможам да го најдам airplane mode за да ја завршам постапката, гледам не е исто на седмицава и мора прво да ја активираш картичката за да дојдеш до главното мени..

Прашањето ми е кај да најдам airplane mode кога неможам до главно мени да дојдам ? (за вртење 112 тука си е гледам)..

Picture.png

Не ти треба главно мени, повлечи од долнио дел на екранот, ќе ти даде ваљда Control Center

Со гивеј работи ајфонот што значи е кренат бејзбендот и нема повеќе да работи со него
единствено решение неверлок да се направи да се купи код зависи од кој оператор е

пред 5 6 дена продадов Ipad 1 6gb се беше во ред го полнев на полнач не преку компјутер и сега истиот дечко ми се јавува и ми кажува дека не му полнел на полнач само преку усб со компјутер дали е тоа можно ? Иначе му го дадов без полнач бидејќи имам два и ми требаше дали е можно да го ставил на појак полнач да изгорел нешто пошто го однел во некој си сервис и му побарале 1800 ден вика јас да сум си ги плател дали да идам да видам што е работата или да го избегавам да не му се јавувам,дали може да ријави нешто во полиција како измама или не ?

да прашам нешто тие што имаат ајфон 5ки, дали коа ке го затресете ви тропка нешто како минијатурно штрафче да е,околу камерата?

Здраво дечки да ве прашам нешто ако знаете... Неодамна купив iPhone 4, донесен од Шведска, го одкодирав се и сега ми бара ID i пасворд од претходниот газда на телефонот, а јас врска немам кој бил!! Да не знаете некое решение, ќе ве молам да ми кажете... Поздрав и секое добро!

uspeh druze.

Бидејќи не ми одговараат во другата тема, а другарчето доаѓа од америка за 3-4 дена, еве и тука да прашам :)
Дечки ќе има ли некој да ми ја објасни разликата помеѓу iPhone 4s GSM i iPhone 4s CDMA, и дали може iphone купен од Америка, заклучен на некоја нивна мрежа да се направи да работи во Македонија на наша мрежа? :)

Бидејќи не ми одговараат во другата тема, а другарчето доаѓа од америка за 3-4 дена, еве и тука да прашам :)

Ако ти е GSM можеш на него да ставаш сим картица, ако ти е CDMA не можеш, си имаат тие некој чип од операторот и нема слот за картица. Во Aмерика Verizon мислам дека работат со CDMA, AT&T се GSM и може да го користиш тука само треба да се декодира а тоа не знам колку чини, прашај си по мобиларите. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom