Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Imam Iphone 4, 6.1.2 software, 04.12.05 modem firmware, kupen e od T-mobile MK. Kakvi opcii imam za dekodiranje da raboti so karticka od vip i kolku se dvizat cenite?
http://megamobil.com.mk/products/view/13280/x-sim-za-iphone-4s-version-6.06.016.1

Не знам дали ја фаќа за 4, а го имаш и krale за неверлок, цена 70 евра мислам

За iPhone 4 нема опција за xsim и gevey. Има една варијанта, но за тоа прати ми ИМЕИ во лична порака да ти кажам дали може и по која цена би било.

Позз!

На еден другар му го отклучив преку ибеј за 3 долари (150 денара), али немам пејпал, преку трето лице вршев работа

Ке сакаш да пратиш линк од кај си го отклучил у пп. да си завшам работа :(

Побарај на ибеј немам линк

Имам од втората генерација шафл, и го ствив на новиот Itunes и не ми го чита :( На старата работеше супер, и на другарче го пробавме сега и на него не му работи на новата верзија Itunes

Имам од втората генерација шафл, и го ствив на новиот Itunes и не ми го чита :( На старата работеше супер, и на другарче го пробавме сега и на него не му работи на новата верзија Itunes

Избриши со Revo Uninstaller и инсталирај iTunes постара верзија преку filehippo.com

Кај да најдам полнач за ајфон 4ка и колку се ? Го расипав стариов а кај нас во ниедна мобилара неможам да најдам..

Кога попуштам и намалувам глас од страна на + и - ми пишува дека се намалува гласот на слушалките (headphones) а јас немам приклучено слушалки. И неможам да зборам нормално туку треба преку спикер. Чаре?

Кога попуштам и намалувам глас од страна на + и - ми пишува дека се намалува гласот на слушалките (headphones) а јас немам приклучено слушалки. И неможам да зборам нормално туку треба преку спикер. Чаре?

Мора на сервис - пиши ПП ако сакаш да ми го донесеш.

Станувам од спиење и си работи нормално. Фала иначе :)

Пак ќе те зеза најверојатно, така да знаеш дека проблемот е познат и е хардверски.

Пак ќе те зеза најверојатно, така да знаеш дека проблемот е познат и е хардверски.
крале, ќе те мрзи на кратко да ми објасниш која е разликата кај гивеј и икс-сим кај ајфониве? Знам за „неверлок“, па ме интересира споредба на претходните две со неверлок, која е разликата и ограниченоста? Дали во поглед на апдејти, користење и слично? Благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom