Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Немам сидија:(
Немам ништо чепкано, зашто не се разбирам и несакам да напраам бетер.
Ќе ми напраам па ќе пишам.
iOS5 уште го немам апгрејдирано на х-сим сум незнам дали има можност за iOS6, не дека ми треба но ако има ќе го носам да ми го средат.

Женско сум иначе:)

П.С ништо, го извадив од штекер рутерот, модемот, не сака исто пак,Choose Network врти само ретардираното:(
И кај мене истиот случај само моето е 3gs или до антените е, или до чипот или како и да се вика тоа.
Нека каже некој каде може да се поправи тоа чипот за вифи и колку ќе кошта.

Немам сидија:(
Немам ништо чепкано, зашто не се разбирам и несакам да напраам бетер.
Ќе ми напраам па ќе пишам.
iOS5 уште го немам апгрејдирано на х-сим сум незнам дали има можност за iOS6, не дека ми треба но ако има ќе го носам да ми го средат.

Женско сум иначе:)

П.С ништо, го извадив од штекер рутерот, модемот, не сака исто пак,Choose Network врти само ретардираното:(

Пробај без никаква sim картица внатре, дали ќе се конектира на WiFi. Извади ги картичките и направи рестарт на ајфонот.

Можам он/оф да му праам, и цело време бара мрежи, врти кругчето и ништо, со саати, денови.
Не појавува никој мрежа, бара, и не вика дека нема, но ни дека има.
Пробав со other network, си пишав јусзернејм, пас точен, и тоа сите можни комбинации на WEP, WPA etc. ги испробав, жабе несака вика нема таква мрежа.
Мислам од средината на претходната недела е вака, порано се си беше во ред.
Со reset network settings ништо не постигнав, исто е џабе.

Донеси го во сервис. Ако е антента ќе го оправиме, ако е чипот, ќе си користиш 3Г :)

Донеси го во сервис. Ако е антента ќе го оправиме, ако е чипот, ќе си користиш 3Г :)
Ах тоа чини, пари.
Ама не ми е јасно како преку ноќ, буквално преку ноќ:(
Среќа 3г ми е у сметката на вип вклучено не треба да плаќам.
На тој дебечкиот од мобилара има да му го треснам од глава.
Преку к од ајфонов више.

П.С корун ништо неќеше џабе:( ни вадењето не помогна.
Ќе му барам чаре на сервис.
Се надевам не е многу скапо.
Фала дечки за трудот, како и да е барем се обидовме.

Еден другар има 4s, и има проблем со wi-fi. Не му е активно on/off. Од што може да биде проблемот? Ви благодарам

Sakam da kupam iphone 4g neverlock ili so x-sim po moznos crn. ponudete vo poraka

Za Krale, kolku kosta otklucuvanje na Iphone 3G, od tmobile ?
--- надополнето: 1 мај 2013 во 08:56 ---

Имам проблем со iphone 4s неможам да си направам ip адреса и лозинка niedna od lozinkite sto ke gi napisam ne mi gi prifajka dali znae nekoj sto e problemot?

Имам проблем со iphone 4s неможам да си направам ip адреса и лозинка niedna od lozinkite sto ke gi napisam ne mi gi prifajka dali znae nekoj sto e problemot?

каква е таа ip адреса што не можеш да си направиш?

Која цена можам да барам за нов не отворен iPod 3 генерација 32гб меморија со слушалки УСБ и полнач.

372a41ed02ca4cb293861a0bbaf0c3dd.jpg
7459544_640.jpg

19138d17ba6e43c88f62c10ceb7dfc0e.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom