Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Не е темата овде да зборам поради кои причини го купувам ајфонот, а уше помалку тебе момче да ти ги објаснувам истите...п.с само глупите луѓе остануваат вечно на своите ставови. End of discussion
ахахахахахаахахххахаххахахахаха...
Тој шо не останува на своите ставови, или е гзолижач, или е вртикапа, или е пизда, или е Љубе :pos:
Или па го купуваш пошо е ноќен сликач? хахахахахахахаххах смешки офлелелеел...

Кога ја уклучувам камерата ми дава црн екран и не ми дава слика (а ако сликаш ти ја дава сликата но не и тоа пред да сликаш)?

803264_294458290682580_1314521863_n.jpg

Кога ја уклучувам камерата ми дава црн екран и не ми дава слика (а ако сликаш ти ја дава сликата но не и тоа пред да сликаш)?

Си чепкал нешто во Cydia? Пробај со respring/restart.

И дали ова ти се случува само со апликацијата од камерата или со сите апликации кои ја користат камерата? (facebook, photoshop, instagram...)

Си чепкал нешто во Cydia? Пробај со respring/restart.

И дали ова ти се случува само со апликацијата од камерата или со сите апликации кои ја користат камерата? (facebook, photoshop, instagram...)
На инстаграм баш сега пробави и се си е добро значи само со апликацијата од камерата. Не сум чепкал го Сидиа зашто ја немам (мислам)

Да не отворам нова тема, дали на пример ајфон 5 ама (AT&T) мрежа може ли некако да се направи за нашите оператори ?

pomajgate ne se uklucuva iphonot ovaa slkika izleguva ne ni vleguva vo dfu mode
images

Да не отворам нова тема, дали на пример ајфон 5 ама (AT&T) мрежа може ли некако да се направи за нашите оператори ?

На еден другар му го отклучив преку ибеј за 3 долари (150 денара), али немам пејпал, преку трето лице вршев работа

pomajgate ne se uklucuva iphonot ovaa slkika izleguva ne ni vleguva vo dfu mode
images

Колку време ти е приклучен во струја? Пробај со друг полнач, кабел. И ако знаеш да влезеш во DFU mode, МОРА да може, нешто грешиш во чекорите. Според сликава, имаш само исцедена батерија.

Колку време ти е приклучен во струја? Пробај со друг полнач, кабел. И ако знаеш да влезеш во DFU mode, МОРА да може, нешто грешиш во чекорите. Според сликава, имаш само исцедена батерија.
poveke od 1 sat go ostaviv na polnac i pak isto ne kazuva ni deka se polni samo toj znak kako na slikata stoi a kupiv i nov polnac i kabelce komplet, ne vleguva vo DFU mode probav poveke pari i preku redsn0w..

poveke od 1 sat go ostaviv na polnac i pak isto ne kazuva ni deka se polni samo toj znak kako na slikata stoi a kupiv i nov polnac i kabelce komplet, ne vleguva vo DFU mode probav poveke pari i preku redsn0w..

Пробај само рестартирај го вака: Држи ги двете копчиња цело време, треба да се исклучи па да се уклучи. Кога ќе се појави Apple логото, дури тогаш одпушти ги копчињта. Значи треба да ги држиш притиснати некои 8-10 секунди од прилика.

Пробај само рестартирај го вака: Држи ги двете копчиња цело време, треба да се исклучи па да се уклучи. Кога ќе се појави Apple логото, дури тогаш одпушти ги копчињта. Значи треба да ги држиш притиснати некои 8-10 секунди од прилика.
Probav i taka isto se isklucuvase telefonot no namesto apple logoto izleguvase baterijata kako na slikata, probav pak veke ni ni se pusta telefonot (nisto ne se pojavuva) mozno e da e baterijata crknata?

Probav i taka isto se isklucuvase telefonot no namesto apple logoto izleguvase baterijata kako na slikata, probav pak veke ni ni se pusta telefonot (nisto ne se pojavuva) mozno e da e baterijata crknata?

Ништо чудно да ти умрела. Претходно ти беше добра батеријата? Наеднаш ти се случи чудово?

Ништо чудно да ти умрела. Претходно ти беше добра батеријата? Наеднаш ти се случи чудово?
pa so znam dobra bese, go staviv na polnac baterijata bese na 60% i naednas zamrzna telefonot probav so drzenje na home i power kopcinjata odvaj se resetira i so baterijata problemot za na kraj voopsto da ne se pusta :s

90% ти го отвориле, ти смениле нешто и не го затвориле како што треба. А чим си го однел за инсталација на софтвер, може да те зезнале нешто.

Батеријата ќе да ти е при крај, ќе треба да ја смениш.

Хмм по што се познава дали батеријата ми е празна, заради што држи како и кога го купив?
--- надополнето: 17 март 2013 во 16:34 ---
90% ти го отвориле, ти смениле нешто и не го затвориле како што треба. А чим си го однел за инсталација на софтвер, може да те зезнале нешто.

Батеријата ќе да ти е при крај, ќе треба да ја смениш.

Хмм по што се познава дали батеријата ми е празна, заради што држи како и кога го купив?

Imam Iphone 4, 6.1.2 software, 04.12.05 modem firmware, kupen e od T-mobile MK. Kakvi opcii imam za dekodiranje da raboti so karticka od vip i kolku se dvizat cenite?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom