Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Чим сам не знаеш, немој. Носи на сервис, не е само 2 клика.
Ќе треба да го праќам за Скопје овде во Струмица го носев и ми рекоа дека нема чааре затоа те замолувам бидејќи нема што да изгубам може само да добијам :)

Ќе треба да го праќам за Скопје овде во Струмица го носев и ми рекоа дека нема чааре затоа те замолувам бидејќи нема што да изгубам може само да добијам :)

Следи го ова само не со 4.2.1 туку со тој iOS што го имаш моментално и симни ја најновата верзија на Redsn0w

Друже те измачив и тебе проблемот бил софтверски имало некој чип изгорено. Фала многу и извини но не знаев да ти објаснам убаво :)

Друже те измачив и тебе проблемот бил софтверски имало некој чип изгорено. Фала многу и извини но не знаев да ти објаснам убаво :)

Не може да е СОФТВЕРСКИ ако имало ЧИП (baseband) изгорено :)

Друже повторно јас :D го однесов телефонот на мајстор но не ми го направија сеа пак ако може да ми помогнеш еве и слики нешто е во врска со baseband-от но незнам точно што :(
IMG_0001.PNG
IMG_0002.PNG

Како да му напраам update на софтверот инаку имам 3г 8гб, а верзијата на софтверот 4.2.1

Како да му напраам update на софтверот инаку имам 3г 8гб, а верзијата на софтверот 4.2.1

Таа е последната верзија што можеш да ја имаш на тој телефон.

Или, пиши му на Me2 он може да ти стави 5.1.1 на 3G :D

Таа е последната верзија што можеш да ја имаш на тој телефон.

Или, пиши му на Me2 он може да ти стави 5.1.1 на 3G :D
Е друже, утре ќе направам скриншот и ќе видиш чим не веруваш :D

Me2 Како тоа на 3г iOS 5.1.1? Или го едитирале System Version.plist фајлот и ставиле од 3ГС на 5.1.1 (доколку е возможно) или пак е 3ГС. Ако е за со едитирање на плист фајлот ке ставам и iOS10 :D

Со оглед на тоа што Installous веќе не работи имате предлог за некоја солидна близу до него апликација со истата функција ?
Јас почнав со користење на AppCake и сум делумно задоволен сега за сега ама сепак не е тоа тоа.

Зошто не работи Installous повеќе? Ај некој ако не го мрзи нека образложи што се случува во iOS hacking светот. Си знае тој со името у загради дека на него мислам :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom