- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 21
13000 denari na Relax 500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
13000 denari na Relax 500
Тука негде со цената ќе го земеш на старо исти таков, ја не би дал толку многу со Relax 500
Ajфон 3Г на старо сочуван 13000 ?? Каде тоа?
Ме интересира за понудите од t-mobile со тарифите од 900, 1800 и 3600 денари месечно. Сакам да земам iPhone 3GS од 16 gb со тарифата i1800, што значи дека месечно ќе плаќам по 1800 денари. Како што прочитав, со ова имам 1800 денари вклучени за трошок на повици, смс или ммс, и 2 gb бесплатен интернет. Ме интересира колку месеци се плаќа по 1800 денари и дали има некои други дополнителни трошоци? Колку би бил вкупниот трошок на сето ова? Има ли нешто што грешка сум го сфатил, и ако некој веќе има вака купено iPhone, нека ми пиши подетално. Благодарам
3G, 8GB, настаро, просечни цени и максимум колку вреди? :smir:
Чекај чекај.. 43 200 денари + 12 400 денари (колку што пишува дека е ајфонот 3GS 16гб) = 55 400 денари за користене на ајфон на две години со попустите ??
Чекај чекај.. 43 200 денари + 12 400 денари (колку што пишува дека е ајфонот 3GS 16гб) = 55 400 денари за користене на ајфон на две години со попустите ??
Ете баш такаголем си ти си знаеш ... ја не би играл вака
![]()
Е добро ни јас. А ти како би играл, кога би сакал нов ајфон?
Steve Jobs напиша:So let's review. Multitasking, folders, enhanced mail, iBooks, enterprise, Game Kit, and iAd. And these are just seven of the 100 new user features.
We are releasing it for end users for iPhone and iPod touch for users this summer. For the 3GS and iPod touch 3rd gen. And, for iPhone 3G and iPod touch 2nd gen, they will run many things... but there are some things they won't run, like multitasking.
And, we're bringing OS 4 to the iPad this Fall.
Па како ќе купиш нов ајфон ако и за него ти пуштат ос4?Безвеза за 2г нема да има ос4