што може да е проблемот, имам iPhone 4S го ставам на полнач и ми покажува само полнач а го нема тоа громчето на батеријата и не полни.. ќе сменам штекер негде полни па пак ќе престане.. до батеријата е или до полначот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е се додека волтажата и амперажата се погодени, ама па сите нови телефони се со усб полнач кој е стандарден 5V а разликата во милиампери е минимална и незначителна, пример го полнам со неоригинален, сум го полнел со полначот на сестра ми (xperia) со полнач од алкател, самсунг....
значи не е страшно што не е оригинал полнач.. ок тоа ми беше важно![]()
Сакам да земам iPhone 4 заклучен на Јапноски оператор. Не е можно легално да го отклучам преку Apple. Има ли некоја друга финта за отклучување во Македонија или не? Ако има која е и колку ке ме чини?
Благодарам.
ми падна iphonot и му се скрши екранот му падна цел изгледа и екранот му е заебан дека само бело покажува и на моменти линии црни.Се поправа некако или нов е мајката?![]()
Пред малце телефонот сам ми се исклучи, мислев дека е зашто е празна батеријата и го ставив на полнење. После релативно кратко време се наполни батеријата до 100%, ама немаше мрежа. Го исклучив од полнач и се исклучи пак. Кога е на полнач стои вклучен, ама нема мрежа, горе стои само Searching. Пробав со hard reset, се рестартираше и пак истото. Сега пробав да го поврзам на компјутер, ама не може да се подигне, само се исклучува и уклучува јаболчето и не реагира. Џои -={K-O-R-U-N}=- хелп?
Едит: Сега видов дека не можам ни wi-fi да уклучам. Пред да се случи ова приметив дека е доста загреан телефонот во горниот дел околу камерата, ама мислев дека е од што беше вифито уклучено.
Најверојатно ти е ептен при крај батеријата или од некој спој или прегреаност ти прегорел некој чип чим викаш не можеш WiFi да уклучиш. За мрежата, не знам дали ти е фабрички отклучен или со UltraSn0w.
Најверојатно ти е ептен при крај батеријата или од некој спој или прегреаност ти прегорел некој чип чим викаш не можеш WiFi да уклучиш. За мрежата, не знам дали ти е фабрички отклучен или со UltraSn0w.