Имате ли заспано пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата DaN-MaN
  • Време на започнување Време на започнување
не дека немам заспивано ама ми се има случено од пред ком директно на работа да одам без спиење...и на работа како камиказа цел ден ракламирам подочњаци

Пред една недела заспав,за прв пат, ама страшно ми се спиеше,чекав само да дојдит 12 за да и честитам на најдобрата ми другарка роденден,и во 11 и пол заспав на биро. И ако читат сега нека примит извинување ( again :)) пошо стварно ми е многу мака.

Да,ми се има десено..се смеев кога станав:pos2:

:helou:

ne ne sum zaspiel...

ни на биро,ни на компјутер...нема шанси да заспијам....ич не е удобно,затоа...

Не ми се има случено.

и покрај тоа што 90% од денот го поминувам на компјутер уште ми се нема случено да заспијам на компјутер...

Не заспав цела ноќ па работа имав од 06-23 и дојдов пред (co) имав уште енергија и отворам winap и песната бобан - уби ме ти ја слушнав 4-5 пати и после незнам што бидна :L --: од 01.30 - 05.40 сум заспал па турн офф одмаа си легнав у кревет од 05.45 - 13.30 :)

:jaj:

Имам пред телефон заспано, два пати. На нет бев исто, али у кревет, јбг, уморна... Толку ми фалеше.

Ми се има десено два три пати кога работам до сабајле ама по саат,два се преместувам во кревет :)

Да мене еднаш ми се деси али брзо се освестив, само кога станав мајка ми од страна ме гледа и ми вика "Ти си Бог да чува". :)

НЕ и нема ни да заспијам ... како можат да заспијат пред ПЦ стварно не разбирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom