Имате ли заспано пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата DaN-MaN
  • Време на започнување Време на започнување
ехеее не се случило еднаш ... :helou: си иам заспано неколку пати и то убо спијање до сабајле LD а некош ми се има случено да се разбудам чкрапајќи на шифт мн и да ми засвири машината до мене :kesa:

Вчера колабирав пред компјутер. Се изгубив на саат. Пишуев на мсн и ме снемало саат и нешто:). Опрадано,последниве 2 недели ми се.....гз преку глаа.

па не,обично се успивам пред компјутер,чекам да ми се приспие и рипнуем одма у кревет....као сеа на пример

ја имам заспано имам и клипови како спијам со глушецот у рука,а у позадина иде песнава од златно славејче-А дали знаеш

pred pc ne ali dodeka gledam televizija odma mi se spie..

Имам заспано еднаш. Летоска беше.. играв кантер и ми се down една мапа и јас заспав.. ама ок беше околу 4-5 саат..

ете последен пат сабајлето т.е. вчера кај 4 застанав на компјутер , сум задремал ко гледам после 6 сатот :nesvest:

па добро со оглед на тоа дека се служам со лап топ пред некој ден сме се гушнале и другар4ето од скајп го слушам како се дере “ехоооооооооооооо“ буди се ма почна да р4иш хахахаха

Да седам на компјутер и да заспам не ми се случило, ама еднаш го рестартирав и си легнав на креветот додека да се уклучи јас сум заспал.

Do sea ne mi se slucilo da zaspijam, pred Tv redovno zapsivam ama pred PC ne.

Еднаш ми се случило да заспијам пред компјутер и ми разбуди првото сонце сабајлето коа станав не ми се веруваше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom