Имате ли заспано пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата DaN-MaN
  • Време на започнување Време на започнување
Охохоооо..никој не ми е рамен мене:)))
Преку лето секоја вечер како ќе се вратам од град па на компјутер да седнам демек...нешо ау...и ќе заспијам..и глеаш се будиш у 9 сабајле си заспала на компјутер...ахх...
Среќа моите спијат до касно па не ме начекале XD

hehehhe zarem ima nekoj so e zavisen od pc a ne zaspal na nego?:)

Има моменти кога ми се затвараат очите али немам заспано!:toe:

ДА АМА САМО ДРЕМЕФ НЕ МИ БЕШЕ ЗГОДНО НЕКАКО И СИ ЛЕГНАФ НА КРЕВЕТ :toe::toe::toe:

Ако не си сварам кафе ..отидов на тастатура да дремнам .

Баш пред некој ден ми се случи првпат да задремам пред PC.... не за друго туку зошто немав спиено ич....

Немам заспано пред компјутер а ми се здоспие си легнувам

имам заспано и тоа често ми се дешава лап топ на мене и јас да спијам и на обичен пц имам заспано еднаш

hehehhe zarem ima nekoj so e zavisen od pc a ne zaspal na nego?:)

Eве сум! Јас ни во кревет не можам да заспијам....никаде! Колку и да сум утепана и да плачам за спиење се малтретирам секоја вечер додека да заспијам И кога ќе успеам тоа е некаде околу 6 сабајле! Неможам веќе вака! :lut:

Nikojpat ne sum zaspal na pc,ali see slucuvalo poveke pati da me osamne :)

па да на поцеток на оваа година бев малце малце повеке напиен и седнав на МСН и коа станав се цудев сто се десило с е ме болеше

незнам дали знаеше ама постои и златната буква "Ч" и на тастатурава

и да имам заспано. се разбудив кога паднав од стол :)

Ми се има дешавано ова и ич нејќам коа ќе ми се деси зашто све уклучено а знам непто сум работел и сабаљето се будам .... уше се си е уклучено сум го изгубил цело време а пак ништо не сум сработил од тоа што требало :tapp:
Ама што да се праи кога не спијам коа треба ии.... заспивам на пц хаха
:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom