Имате ли заспано пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата DaN-MaN
  • Време на започнување Време на започнување
Пааа... Повеќе пати. Прв пат кога го дефрагментирав, втор пат кога го чистев од вируси (тогаш имав вируси) и трет пат кога го чистев од вируси (тогаш имав спајвер и црви).

Исто така, едно миљарда пати сум заспал гледајки Аниме (ако се рачуна) зш кога глеам аниме, глеам по цели денови без да мрднам од кревет.

:vozbud: Imam zaspano i toa si pravime muabet so devojka mi na slusalki i mi zboruvase tolku milno tivko slatko i jas na fotelja bev optegnat i sum si pocnal Hrrrrrrrrrrrrrrrrrr fiuuuuuuuuuuuuuu,hrrrrrrrrrrrrrrrrr fiuuuuuuuuuuuuuuuuu i odednas slusam milko,milko tuka si i slusam MILKOOOOOOOOOOOOOOOOOO AMA TI SE USPA :vozbud::pos2::vozbud: lele :kesa: me izede i pocnav da se smeam i vikam mmmmm da da :vozbud: i pazi se vadam pa srci mnogu milno mi zboruvase princezko moja i moeto srcence pocna da se smee i ja u :nesvest: od sram :vozbud: ama ljubovce mi e pa ja sakam paaaaaaaaaaaa :back:

Ноќеска :), ама пред лап топ. Пред комјутер у седечка позиција не можам, али со лап топ у кревет е изводливо.

Последнава година и немам инаку заспиено :) Си пуштам филм и обавезно со слушалките на глава заспивам. :kesa:

Еднаш ми се деси то,не знаев со да прам и ме фати дремка....

Фала богу не, уште то да го напрам и сабајлето да ме најдат ке го јадам сукалото :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Имам заспано 2 пати ама само на кратко онака да затвориш очи и да ги отвориш пред да ти падне главата на биро.:)
:salut:

Нема шанси неможам да заспијам ако нешто работи во позадина :nesum: имам лесен сон и веднаш се будам.

Не немам заспано пред пц. Една причина е поради тоа што кога сум пред пц најчесто работам нешто или сурфам, играм, глеам филмче или пак праам некој проект така да во тие моменти сум активен и воопшто не ми ни се спие.

Заспав еднаш со слушалки на глава, онака во исправена позиција, сабајле мајка ми ме најде во иста позиција и почна да вришти, вика детево почнало да тешки дроги да ми се стават! Фрик бе:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom