Имате ли ваша музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Produciranje muzika vo posledno vreme ima golem ramer na razvienost, sto e do mene FL.Studio 6,7 vrsi rabota,dodeka Cubase SX3 i Logic 7 e za profi artisti, makar sto moze i so FL da se napravi top traka.Jas rabotam momentalno na FL7 pa koj mu se svigja ok,koj ne pak ok hehe..... eve neso od mene: www.myspace.com/xijazma01 :wink:

Abe sviram gitara i dobro peam pretezno rock pesnicki.Ednas me vikaa u eden bend ama ne otidov.Sviram onaka od kef,sea baska elektricna ke zemam i ne bi bilo loso da probam nesto poise :)

Да, свирам тапани имам бенд и то !:)

Па неколку песни што имаме направено со бендот иако технички гледано јас ги напишав ама сепак е заеднички труд. Но тие времиња завршија, сега си пишувам песни ама затоа што немам позади мене тапанар и басист многу се помеки. Плус и елетричната не ја чепкам толку како пред година две што свирев секој ден по неколку саата-сега од време на време акустичната ќе свирнам нешто на зезање, ако има инспирација ќе зврцнам нешто и тоа е тоа.

Сепак убаво е да се знае да се свири било кој инструмент и пожелно е да се има барем извежбан глас. Верувајте многу убаво е чуството кога можеш сам да си компонираш музика и после самд а ја изведуваш.

мешовина.работам како афтор на музика.идеите ми идаат само после полноќ:)

Да во мојата глава. На пиано кога потсвирнувам троа, секогаш ја проаѓам мојата песна колку да не ја заборавам. Ме мрзи на ноти да си ја запишам.

Еј, абе ајде ставајте нешто да слушнеме, гледам наназад пишува оти има многу што работат на програми и свират на инструменти, а само двајца оставиле линкови за да слушнеме што имаат. На кој го интересира за моиве композиции, песни и ритмови, мал дел има аплоадирано на www.myspace.com/andonovdragi ... уживајте, слушајте, коментирајте ... се е дозволено :smir:

едит: Песниве се од пред 2 години, веќе не снимам, само соработувам со артисти, за ритмови, продукција и слично, еве моја целосна изработка се најде на најновиот албум на Стиховен Калибар, песната со наслов Пирамида ... слушајте! :smir:

Паааа... имам нешо направено на... Dance Ejay 3 и Techno Ejay 5
и некој 5 миксови...
иии сакам да пуштам музика... па така се прајт по нешо

Не е лошо да даете некој линкчиња за симинање програми, што ги фалите цело време за праење музика.

Работам со програми шо се по цели цдинња... а ако сакаш нешо такво ево ти една програма ке ти кажам име линк барај си!!!
MP3 Remix Player лесна е за работа... и многу добри ремикси се прает

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom