Имате ли ваша музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
dobro mislam vredi da se slusni

Smert напиша:
Zasto da probam koga ne me interesira. Ama imam dosta drugari sto se zanimavaat so takvi stvari, i mozam da zaklucam deka sekoj moze da go pravi toa.

Пробај па збори. Не си доволно компетентен да зборуваш сега.

Unstoppable напиша:
Coridors брат се сложувам со тебе, овај нема врска што збори.. ако е тој толку паметен нека направи песна со E-Jay наредниве неколку дена, и нека ја Upload-ира на нет да ја преслушам и да видам.. што "талент" е тој!

Porano, dodeka se zanimavav so rap, si praev pesni, t.e. ritmi vo E-Jay Street Style i vo E-Jay Hip-Hop 4. Bi gi upload-iral da gi slusnes, no za zal mi ostanaa vo stariot kompjuter, koj se rasipa.

KohlBass напиша:
Пробај па збори. Не си доволно компетентен да зборуваш сега.

Sum probal i sum uspeal. Mozda ne sum kompetenten sega da zboram, ama bev pred 3-4 godini.

Smert напиша:
Sum probal i sum uspeal. Mozda ne sum kompetenten sega da zboram, ama bev pred 3-4 godini.

Нешто ми е прилично неверојатно ова. Или имаш низок критериум, па си мислел дека си успеал, или не е вистина ова што го зборуваш. Сеуште тврдам дека е потешко да се направи добра песна отколку што мислиш па и на компјутер нека е и со помош на програми.

Smert напиша:
Porano, dodeka se zanimavav so rap, si praev pesni, t.e. ritmi vo E-Jay Street Style i vo E-Jay Hip-Hop 4. Bi gi upload-iral da gi slusnes, no za zal mi ostanaa vo stariot kompjuter, koj se rasipa.

Не ми е мака што ме лажиш... мака ми е што мислиш дека ти верувам!

Poo vie ajde dosta karanje temata e da si kazite dali imate vasa muzika ne da se karate.

FLiX напиша:
Poo vie ajde dosta karanje temata e da si kazite dali imate vasa muzika ne da se karate.

Јас не се карам.. ова момчево нешто сака да каже ама никој не може да го сфати што.

Unstoppable напиша:
Јас не се карам.. ова момчево нешто сака да каже ама никој не може да го сфати што.

Koj del od toa sto go kazav ne mozes da go sfatis? Kazi mi, ke ti objasnam. OK e, znam deka ima lugje sto posporo sfakaat...

ajde be dosta da ne vi izlezam ...ili stavajte vasa muzika ili davajte konstruktivni komentari za muzikata na drugite clenovi...........:drk:

Koga mi e epten dosadno ke si napraam po nekoja pesnicka vo Reason,normalno amaterski no interesni,ne e mnogu tesko da se napravi pesna samo malce inspiracija i tolku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom