Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беров ве дрибла како мало дете,не ве прашува оти го интересира онака од досада,туку ве прашува за да дознае колку македонското општество е поделено на човечки план...
за која цел и по чија наредба само он си знае...
Пријатели блиски не, пошто во Велес нема Албанци. Имам запознаено во Скопје дур одев на факултет, најнормално си живееш како со други познаници.
Pume vakov pacifist,anti-militarist,kako tebe vo istorijata ne e viden.Да, имам пријатели Албанци. Меѓу кои една девојка која ја сакам како родена сестра, и еден дечко кој заслужи со своите постапки и однос према мене во многу тешко време за мене, да го нарекувам брат.
Исто имам пријатели и Роми, и Турци, и Срби, и Бошњаци, и Грци и..... многу се
Сепак, онака во најблиско друштво, едната ми е Албанка, другата мешавина од Турчинка и Ром, третата и четвртата ми се Македонки![]()
Во блгарска разознавачка служба да не работи ?Беров ве дрибла како мало дете,не ве прашува оти го интересира онака од досада,туку ве прашува за да дознае колку македонското општество е поделено на човечки план...
за која цел и по чија наредба само он си знае...